Història
 
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Últimes notícies de premsa
 
Cargando
Del 6 de novembre al 9 de novembre Aquatech Amsterdam 2023 va reunir més de 800 expositors i 20.000
Canaletas ha estat seleccionada per l’organització per a facilitar la hidratació dels milers d
Representen un 23% del total d’exportacions del 2021. Canaletas es posiciona com a marca líder en
El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitri
L’entrevista del mes de maig està dedicada a Jordi Morera Queral, Director Gerent de Ca
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sani
L’actual crisi ha fet que moltes empreses hagin desaparegut o hagin sofert una important reducció
 

Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Prensa

Diaris

Canaletas llança un nou dispensador d’aigua mans lliures que s’acciona amb sensors

Prensa
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sanitàries actuals. Es tracta d’una font mans lliures, dissenyada especialment per reomplir ampolles de 0,5 litres i eliminar l’ús dels gots de plàstic.
 
La companyia Canaletas, fabricant espanyol de fonts d’aigua amb més de 55 anys d’experiència, llança al mercat el nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP, adequat a les exigents mesures sanitàries actuals. Es tracta d’una font mans lliures, dissenyada especialment per reomplir ampolles de 0,5 litres i eliminar l’ús dels gots de plàstic. Funciona amb sensors i no necessita que l’usuari la toqui en cap moment.

Aquest nou model de Canaletas ha obtingut el registre com a patent de model d’utilitat, un privilegi que atorga l'Estat com a reconeixement de la inversió i els esforços realitzats pel que fa a noves inversions.

El dispensador M-99IDOP disposa de dos sensors per triar aigua freda o aigua natural. N’hi ha prou amb sobreposar la mà a sobre de la font, sense arribar a tocar els polsadors. D’aquesta manera, es garanteix una higiene total en l’ús del dispensador d’aigua. Un altre aspecte que cal destacar és que aquest dispensador d’aigua té prou capacitat de fred per reomplir ampolles, de manera que s’elimina la necessitat d’utilitzar gots de plàstic, amb el benefici que això suposa pel que fa a medi ambient.

Ver el vídeo del dispensador de agua M-99IDOP

El Grup Plastivaloire, una multinacional del sector de l’automoció que està present en dotze països, ha estat un dels primers usuaris d’aquest dispensador nou i n’ha adquirit diverses unitats per a la seva planta de Marinha Grande, a Portugal. Joao Martins, responsable de compres, explica que “el dispensador d’aigua M-99IDOP de Canaletas és justament el que necessitàvem, ja que els treballadors l’utilitzen molt sovint i ara, amb aquests dispensadors, se senten més protegits al mateix temps que estan contents de contribuir a tenir cura del medi ambient eliminant l’ús de gots de plàstic”.

“Des de l’inici de la pandèmia –explica Jordi Morera, director general de Canaletas– ha augmentat la demanda de fonts mans lliures". El nostre departament d’R+D no ha deixat de treballar en el desenvolupament de dispensadors d’aigua nous que satisfacin les necessitats dels nostres clients en el moment actual. Aquest esforç d’innovació ens ha permès registrar un model molt útil i estem a punt de registrar un segon model també destinat a augmentar la higiene de les fonts d’aigua”. 

Una característica única és que el nou dispensador d’aigua té un altre sensor a la part frontal que detecta la presència d’una ampolla. “Per seguretat –explica Jordi Morera– l’aigua no es dispensa si no hi ha una ampolla davant del sensor frontal. A més dels sensors, altres aspectes per aconseguir més higiene són que l'assortidor queda ocult, de manera que no es pot tocar, i un sistema de fred mitjançant serpentí d'acer inoxidable” . A més, l’alçària del dispensador d’aigua, més alta que la mitjana del mercat, proporciona una millor ergonomia d’ús.

A principis de l’any 2020, quan va esclatar la crisi, Canaletas es va anticipar a les noves necessitats del sector i va desenvolupar, en un temps rècord, models de fonts d’aigua que permetien reomplir ampolles prement un pedal. Des d’aleshores, han treballat sense cessar en el desenvolupament de nous models en aquesta mateixa línia. La companyia fabrica, des de fa molts anys, fonts per al sector de l’alimentació i farmacèutic, de manera que té una gran experiència en la fabricació de models amb uns requisits d’higiene elevats.

 
Canaletas
2021-06-11 11:09:38
Canaletas llança un nou dispensador d’aigua mans lliures que s’acciona amb sensors
/-ca/blog/canaletas-lanza-un-nuevo-dispensador-de-agua/ia425
... ...