Història
 
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Últimes notícies de premsa
 
Cargando
Canaletas tanca l'any 2023 amb un creixement del 20% en facturació i un 30% en exportacions, destac
Del 6 de novembre al 9 de novembre Aquatech Amsterdam 2023 va reunir més de 800 expositors i 20.000
Canaletas ha estat seleccionada per l’organització per a facilitar la hidratació dels milers d
Representen un 23% del total d’exportacions del 2021. Canaletas es posiciona com a marca líder en
El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitri
L’entrevista del mes de maig està dedicada a Jordi Morera Queral, Director Gerent de Ca
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sani
 

Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Blog de dispensadors i fonts d'aigua
Canaletas incrementa un 35% la facturació en el departament tècnic

Canaletas incrementa un 35% la facturació en el departament tècnic

L’empresa compta amb la confiança dels seus clients gràcies a uns protocols de manteniment rigorosos i integrals que apliquen a tot tipus d’organitzacions.
Trobar noves estratègies per mantenir-se al mercat i continuar creixent. Seguint aquesta filosofia, Canaletas, companyia que centra la seva activitat en el disseny i fabricació de tot tipus de fonts, dispensadors i refredadors d’aigua, centra el seu model de negoci en la professionalitat i l’atenció al client, oferint una cobertura òptima des del moment de la compra fins al posterior manteniment.

Durant l’any passat Canaletas va incrementar en un 39% el nombre de Serveis d’Atenció al Client respecte al 2007, la qual cosa va suposar un increment de l’11% en la facturació del departament de Servei d’Assistència Tècnica (SAT). “L’evolució del nostre SAT ha sigut progressiva i molt positiva”, apunta José Antonio Moya, responsable del Servei d’Assistència Tècnica de Canaletas. “La primera gran revolució es va produir el 2008 i al final del primer trimestre del 2009 ja hem obtingut un increment del 31%, amb un augment del 35% en la facturació del SAT”.

Segons el Sr. Moya, el creixement experimentat en la demanda d’aquest tipus de serveis s’explica perquè les empreses són cada cop més conscients de la importància de tenir bona cura de les font i dispensadors dels quals beuen els seus empleats  El manteniment el deixen en mans de Canaletas: “A més de la qualitat de les pròpies fonts i una fàbrica pròpia amb més de 40 anys d’experiència, Canaletas ofereix un SAT propi i especialitzat exclusivament en el manteniment de fonts”. L’empresa aplica una protocols de control rigorosos i a més, de manera anual, recorda als seus clients quan és convenient realitzar el manteniment, ocupant-se així de tot el procés.

Canaletas compta amb tres protocols de manteniment que aplica, entre d’altres criteris, segons el tipus de font o dispensador que tingui el client. Pot incloure el canvi del cartutx depurador i revisió de l’estat del filtre o també el procés d’higienització que consisteix en una desinfecció completa del mateix, mitjançant un sistema únic a Europa. En tots els casos està inclosa una revisió general del seu estat, que inclou, per exemple, el nivell de fred, correcte funcionament dels sortidors, aixetes, regulació del termòstat, connexions d’aigua i qualsevol ajust que es precisi per a un funcionament correcte. D’aquesta manera, després de la revisió, els tècnics de Canaletas garanteixen que la font es troba en perfecte estat.

Canaletas incideix en la importància de que el personal del SAT tingui la preparació necessària per dur a terme el procés de manteniment: “És imprescindible comptar amb un curs de manipulador d’aliments, formació que en Canaletas, a més, s’ha estès a tot el personal de fàbrica que treballa en contacte amb les fonts, com els departaments de control de qualitat i embalatge”. Els tècnics també han d’ acomplir la normativa de riscos laborals i seguretat i higiene. Els empleats de Canaletas han realitzat cursos de formació en prevenció de riscos laborals, control de e.p.i., etc.

El SAT de Canaletas cobreix el manteniment de tot tipus d’empreses i organismes, independentment del nombre de fonts que el client tingui instal•lades. En molts d’aquests els criteris de selecció són molt rigorosos i només empreses degudament acreditades i amb reconeguda experiència poden realitzar aquest servei.

Amb el seu afany de perfeccionament, l’empresa preveu una nova fase de desenvolupament del seu Servei d’Assistència Tècnica: “ampliar la cobertura tan a Catalunya com a Madrid i, posteriorment, implantar el nostre sistema de SAT a Vizcaya, Andalusia, Levante i Galicia a través dels nostres distribuïdors oficials”.

Sobre Canaletas

Canaletas és una empresa d’origen familiar fundada al 1965 i que centra la seva activitat en el disseny i fabricació de tot tipus de fonts, refredadors i dispensadors d’aigua. Amb seu al Prat de Llobregat (Barcelona),la companyia disposa de delegacions a Madrid, Andalusia i País Basc, així com d’una important xarxa de distribuïdors que cobreix tot el territori nacional. Al mateix temps, també està present a la Unió Europea i exporta a zones molt diverses de tot el món.

A l’actualitat, Canaletas és el fabricant de fonts amb més experiència d’Europa i es caracteritza per l’esperit innovador, tal com demostren les nombroses patents que ha registrat al llarg dels seus més de 40 anys d’història. La companyia està dirigida actualment per la segona generació i destaca per la qualitat dels seus productes, que resisteixen el pas dels anys i ofereixen un “cicle de vida” superior al de la majoria de fonts, refredadors i dispensadors del mercat.

... ...