Història
 
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Últimes notícies de premsa
 
Cargando
Canaletas tanca l'any 2023 amb un creixement del 20% en facturació i un 30% en exportacions, destac
Del 6 de novembre al 9 de novembre Aquatech Amsterdam 2023 va reunir més de 800 expositors i 20.000
Canaletas ha estat seleccionada per l’organització per a facilitar la hidratació dels milers d
Representen un 23% del total d’exportacions del 2021. Canaletas es posiciona com a marca líder en
El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitri
L’entrevista del mes de maig està dedicada a Jordi Morera Queral, Director Gerent de Ca
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sani
 

Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Prensa

Diaris

Canaletas creix més d’un 12% per tercer any consecutiu

Prensa
L’empresa fabricant de fonts d’aigua augmenta un 15% la seva facturació el 2017.  
Les exportacions representen prop del 30% de la facturació de l’empresa, orientada principalment cap a Europa, Nord d’Àfrica i països del Golf Pèrsic.
 
La companyia fabricant de fonts i dispensadors d’aigua Canaletas ha tancat el 2017 amb un augment del 15% en la seva facturació. Amb l’exercici passat, l’empresa suma ja tres anys seguits de creixement significatiu, essent del 20% el 2016 i del 14% el 2015. 

Canaletas s’ha posicionat, en els seus més de 50 anys en el mercat, com un dels referents europeus en la fabricació de fonts d’aigua. Tal com afirma Jordi Morera, Director General de la companyia, “les vendes de Canaletas s’han mantingut durant les etapes més dures de la crisi econòmica i ara tornen a créixer”. Un 70% de les vendes de Canaletas són a Espanya i el 30% restant corresponen a exportacions.  

“El gran creixement en moltes zones del món està representant una major preocupació per apropar l’aigua al consumidor, la qual cosa potencia l’ús de fonts d’aigua i la nostra introducció en països que fins ara no podíem tenir en compte”, comenta Paz Ausin, Directora d’Exportació de Canaletas.

Adaptar-se a les necessitats de cada mercat i llençar nous productes cada any gràcies a una important inversió en R+D permet a Canaletas ser molt flexible en la seva producció. La creació de models amb característiques tècniques que compleixen requisits molt diversos a demanda del client és un dels pilars del creixement de l’empresa.

Sobre Canaletas
Canaletas, companyia d’origen familiar fundada el 1965, és pionera en el disseny i fabricació de tot tipus de fonts i dispensadors d’aigua.
 
La companyia compta amb delegacions pròpies a Barcelona i Madrid. A més a més, cobreix tota Espanya gràcies a la seva xarxa de distribuïdors. Ofereix un Servei Tècnic propi per a un correcte manteniment de les fonts d’aigua conforme als estàndards establerts per les associacions del sector.
 
Les exportacions representen prop del 30% de la facturació de l’empresa, orientades principalment cap a Europa, Nord d’Àfrica i països del Golf Pèrsic.
 
Canaletas és la primera empresa europea a certificar el sistema d’higienització de les seves fonts i dispensadors d’aigua i el compliment de la norma UNE 149101 sobre qualitat de l’aigua.

http://www.elprataldia.com/2018/02/canaletas-crece-mas-de-un-12-por-tercer.html
Canaletas
2021-03-29 17:45:37
Canaletas creix més d’un 12% per tercer any consecutiu
/-ca/blog/canaletas-creix-mes-dun-12-per-tercer/ia171
... ...