Història
 
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Últimes notícies de premsa
 
Cargando
Del 6 de novembre al 9 de novembre Aquatech Amsterdam 2023 va reunir més de 800 expositors i 20.000
Canaletas ha estat seleccionada per l’organització per a facilitar la hidratació dels milers d
Representen un 23% del total d’exportacions del 2021. Canaletas es posiciona com a marca líder en
El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitri
L’entrevista del mes de maig està dedicada a Jordi Morera Queral, Director Gerent de Ca
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sani
L’actual crisi ha fet que moltes empreses hagin desaparegut o hagin sofert una important reducció
 

Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Prensa

Diaris

Canaletas comença l’any amb el llançament de nou font d’aigua amb instal·lació encastada

Prensa
Es tracta de la Sèrie EN, amb un disseny mural totalment encastat, ideal per a espais de pas diàfans i on es requereix una font d'aigua especialment robusta. En general ens trobem amb necessitats arquitectòniques cada vegada més exigents; amb espais il·limitats que obliguen a fer útil cada centímetre. 
 
L’empresa fabricant de fonts i dispensadors d’aigua Canaletas dóna la benvinguda a la temporada amb el llançament d’un nou model de font d'aigua. Es tracta de la Sèrie EN, amb un disseny mural totalment encastat, ideal per a espais de pas diàfans i on es requereix una font especialment robusta.

“Aquest nou model és òptim per a instal·lar-lo en passadissos, corredors i en tots els espais que requereixin fonts integrades a la paret. En general ens trobem amb necessitats arquitectòniques cada vegada més exigents; amb espais il·limitats que obliguen a fer útil cada centímetre”, expliquen els responsables de la companyia.

Les campanyes de lluita contra la reducció de residus plàstics han guanyat força a tota Europa durant els darrers mesos i cada vegada més s’insta el sector de la restauració a oferir aigua de l’aixeta als seus clients, en benefici d’una reducció dels envasos que es generen amb l’aigua embotellada. Aquesta realitat obliga també les institucions públiques a buscar solucions que apropin l’aigua als usuaris. “Pensem que aquest model de font d'aigua és ideal per a instal·lar-lo en llocs públics on es vulgui promocionar l’ús de l’aigua de la xarxa apropant-la al públic en general”, indiquen des de Canaletas.

Canaletas, seguint la seva ferma aposta per l’R+D, llança models nous cada any donant resposta a tot tipus de necessitats. Amb anterioritat al model EN, va presentar la sèrie EF, font semiencastada a la paret que permet diferents alçades i està dissenyada per facilitar l’ús a minusvàlids. Aquesta empresa familiar, que fa més de 50 anys que fabrica fonts d’aigua, dedica una part important de la seva inversió a l’R+D, la qual cosa li permet estar al corrent de les necessitats que presenta el mercat i oferir nous models que les satisfacin
Canaletas
2019-05-07 18:18:17
Canaletas comença l’any amb el llançament de nou font d’aigua amb instal·lació encastada
/-ca/blog/canaletas-comenca-lany-amb-el-llancament-de/ia395
... ...