Història
 
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Últimes notícies de premsa
 
Cargando
Canaletas tanca l'any 2023 amb un creixement del 20% en facturació i un 30% en exportacions, destac
Del 6 de novembre al 9 de novembre Aquatech Amsterdam 2023 va reunir més de 800 expositors i 20.000
Canaletas ha estat seleccionada per l’organització per a facilitar la hidratació dels milers d
Representen un 23% del total d’exportacions del 2021. Canaletas es posiciona com a marca líder en
El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitri
L’entrevista del mes de maig està dedicada a Jordi Morera Queral, Director Gerent de Ca
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sani
 

Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Prensa

Diaris

Canaletas augmenta les seves exportacions un 45%

Prensa
La companyia amb seu a Barcelona, que fabrica fonts d'aigua refrigerada des de 1965, entra en vuit països nous: Suïssa, Àustria, Letònia, Marroc, Mèxic, Angola i Nova Zelanda. L'estratègia de la companyia per aconseguir aquest creixement se centra en el treball i la constància.
 
Economiadehoy.com
03-03-2010

Ha incrementat un 45% les seves exportacions, la qual cosa suposa per a l'empresa vendre a mercats exteriors el 40% de la seva producció. Emmarcada en una ferma aposta per l'expansió internacional, Canaletes, companyia catalana que des de fa més de 45 anys dissenya i fabrica fonts d'aigua, ha aconseguit instal·lar les seves fonts en països dels cinc continents.

El 2007 Canaletes va posar en marxa el seu desenvolupament al Pròxim Orient i el 2009 l'empresa va iniciar vendes a Qatar, emirat que en molt poc temps s'ha convertit en un dels principals clients de Canaletes. Durant l'any 2010, la companyia ha posicionat els seus productes en vuit nous països: Suïssa, Àustria, Letònia, Marroc, Mèxic, Panamà, Angola i Nova Zelanda. A més, Canaletas ha augmentat la seva presència a França, Alemanya, Portugal, Finlàndia, Polònia i Bèlgica a través d'un major nombre de distribuïdors i / o l'increment de les vendes als mateixos.

L'estratègia de la companyia per aconseguir aquest creixement se centra en el treball i la constància: "Hem analitzat la situació de l'empresa comenten els responsables de Canaletas - i de la nostra principal competència, en les conclusions hem centrat les nostres diferents accions".

En aquest context, l'empresa ha renovat la seva imatge i ha posat en marxa diferents campanyes de comunicació per a la recerca de distribuïdors, conforme els països objectius. Pel que fa als productes, seguint la seva aposta per l'R + D, Canaletas ha seguit ampliant la seva gamma d'articles per adaptar-se a les necessitats de cada distribuïdor, a més de llançar al mercat productes més competitius. L'empresa destaca també per la seva flexibilitat: "Això ens permet -puntualizen- adaptar-nos a les necessitats de cada país, aspecte clau, per exemple, per a la nostra penetració a Angola, on després d'estudiar les necessitats específiques del client fabriquem un model en exclusiva que cobreix els requisits d'aquest mercat ".

Els plans de Canaletes per 2011 passen per consolidar les relacions establertes amb els nous distribuïdors i centrar el seu desenvolupament en aquells països on encara compta amb un important potencial de creixement. L'objectiu a aconseguir és aconseguir que l'exportació representi un 60% del total de la producció de Canaletes, xifra que representa un important desafiament per a una empresa de caràcter familiar.
Canaletas
2021-03-29 17:44:35
Canaletas augmenta les seves exportacions un 45%
/-ca/blog/canaletas-augmenta-les-seves-exportacions-un-45/ia49
... ...