Història
 
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Últimes notícies de premsa
 
Cargando
Canaletas tanca l'any 2023 amb un creixement del 20% en facturació i un 30% en exportacions, destac
Del 6 de novembre al 9 de novembre Aquatech Amsterdam 2023 va reunir més de 800 expositors i 20.000
Canaletas ha estat seleccionada per l’organització per a facilitar la hidratació dels milers d
Representen un 23% del total d’exportacions del 2021. Canaletas es posiciona com a marca líder en
El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitri
L’entrevista del mes de maig està dedicada a Jordi Morera Queral, Director Gerent de Ca
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sani
 

Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Blog de dispensadors i fonts d'aigua
Recomanacions per beure aigua a l'estiu

Recomanacions per beure aigua a l'estiu

Fonts i dispensadors d'aigua. Notícia 19/06/2013
Conforme s'acosta l'estiu i comencen a augmentar les temperatures, s'incrementa la pèrdua de líquids corporals en forma de suor. Encara hidratar-se i beure prop de dos litres d'aigua al dia és recomanable durant tot l'any per mantenir un estat òptim de salut i aconseguir un bon rendiment físic i mental, a l'estiu el perill de deshidratació és més gran que mai, sobretot en el cas de nens i gent gran. Per això les autoritats sanitàries recomanen prendre precaucions. Aquestes són algunes de les recomanacions més comuns:

- Beure aigua abans que el cos mostri els primers símptomes de deshidratació, com són la set, sequedat a la boca, fatiga o mal de cap. És preferible avançar-se a aquests efectes derivats del dèficit d'aigua.

- Disposar de fonts d'aigua prop. Tant en l'entorn laboral com en el domèstic o el lúdic, és important identificar on es té accés a l'aigua. És molt comú que els llocs públics o centres de treball compten amb dispensadors d'aigua embotellada o dispensadors d'aigua de xarxa (POU),és a dir, fonts d'aigua d'instal · lació connectades amb la xarxa pública d'aigua.

- Verificar que l'aigua sigui potable i estigui desinfectada perquè sigui apta per al consum humà. Així, per exemple es recomana la higienització dels dispensadors i fonts d'aigua almenys un cop l'any i el canvi dels filtres.

- Prioritzar l'aigua abans que els refrescos ensucrats i evitar les begudes alcohòliques. Els sucs o granissats, molt desitjables a l'estiu, poden completar la hidratació, però no deurien substituir la ingesta d'aigua necessària a què es té accés mitjançant les fonts d'aigua. Mostra d'això, és la major tendència a disposar de fonts d'aigua a les escoles que eviten el consum de begudes ensucrades per part dels alumnes.

- Beure aigua és indispensable per a la recuperació física després de fer esforços a nivell esportiu, especialment a l'estiu. Per aquest motiu, cada vegada és més freqüent veure en els gimnasos i centres esportius dispensadors i fonts d'aigua.

Cal tenir en compte que en determinats períodes de la vida, com el de creixement, lactància o edat avançada, la ingesta d'aigua ha d'augmentar, ja que és major el risc de deshidratació.

Sobre Canaletas

Canaletas és una empresa d'origen familiar fundada el 1965, que centra la seva activitat en el disseny i fabricació de tot tipus de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua, juntament amb la comercialització de filtres d'aigua. Disposa de més de 40 models diferents adaptades als requisits del client final, com a fonts d'aigua per a empreses, fàbriques, llar, col · legis ... etc. Amb seu al Prat de Llobregat (Barcelona),la companyia disposa de delegacions a Madrid, Andalusia i País Basc, així com d'una important xarxa de distribuïdors que cobreix tot el territori nacional. Al seu torn, també està present a la Unió Europea i exporta a zones molt diverses. 

En l'actualitat, Canaletas és el fabricant de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua amb més experiència d'Europa i es caracteritza pel seu esperit innovador, tal com demostren les nombroses patents que ha registrat al llarg dels seus més de 45 anys d'història . La companyia està dirigida actualment per la segona generació de la família Morera i destaca per la qualitat dels seus productes, que resisteixen al pas dels anys i ofereixen un "cicle de vida" superior al de la majoria de fonts i refredadors d'aigua del mercat.

... ...