Història
 
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Últimes notícies de premsa
 
Cargando
Canaletas tanca l'any 2023 amb un creixement del 20% en facturació i un 30% en exportacions, destac
Del 6 de novembre al 9 de novembre Aquatech Amsterdam 2023 va reunir més de 800 expositors i 20.000
Canaletas ha estat seleccionada per l’organització per a facilitar la hidratació dels milers d
Representen un 23% del total d’exportacions del 2021. Canaletas es posiciona com a marca líder en
El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitri
L’entrevista del mes de maig està dedicada a Jordi Morera Queral, Director Gerent de Ca
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sani
 

Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Prensa

Diaris

La Universitat de Kuwait elegeix les fonts de Canaletas

Prensa
Canaletas, per part seva, disposa d'una àmplia presència a l'Orient Mitjà, on les seves fonts han estat seleccionades per a diferents projectes. Durant l'any anterior, la companyia va incrementar les seves exportacions un 22%.
 
Economiadehoy.es 22/11/2016

Ocuparà 6 milions de m2 sent un dels centres d'educació més grans de tot el món.

Canaletas, empresa fabricant de fonts d'aigua ubicada a El Prat de Llobregat (Barcelona) que exporta als cinc continents, està ampliant la seva presència als països del Golf Pèrsic. Un dels principals projectes de la firma ha estat la instal·lació de les seves fonts d'aigua dins la recentment renovada Universitat de Kuwait, un dels centres educatius més grans a nivell mundial. Des de la seva fundació, el 1996, el centre ha experimentat una expansió significativa, aglutinant 16 col·legis científics. Quan acabi la remodelació, el centre ocuparà 6 milions de m2. 

"Suposa un projecte important per a nosaltres–explica Paz Ausín, Export Manager de la compañía– ja que la Universitat de Kuwait és una universitat de referència, pionera, i genera confiança vers Canaletas per a d'altres projectes que s'estan portant a terme dins el país".

Canaletas, per part seva, disposa d'una àmplia presència a l'Orient Mitjà, on les seves fons han estat seleccionades per a diferents projectes. Durant l'any anterior, la companyia va incrementar les seves exportacions un 22%, fet que va contribuir a tancar l'exercici amb un increment de vendes d’aproximadament un 14%.

Així doncs Canaletas, amb més de 50 anys d'experiència en la fabricació de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua, s'ha consolidat com a reconegut fabricant mundial, amb presència en més de 50 països, i amb més de 800 distribuïdors. El desenvolupament de nous productes i l'entrada en nous mercats ha permès a Canaletas capejar la crisi en uns anys que han estat difícils per al sector. "Ens hem esforçat – explica Jordi Morera, Director general de Canaletas– per mantenir el creixement de la facturació recolzant-nos en l'exportació, sense oblidar-nos del mercat nacional, el qual durant l'any anterior ja despuntava una lleu millora" .

Canaletas està present en més de 50 països, fet que li ha permès adquirir un gran coneixement del sector en diferents àrees, podent adaptar els seus productes als diferents hàbits de consum i requeriments de cada mercat. La companyia, que sempre ha considerat primordial l' R+D, ofereix un ventall de productes molt ampli, amb més de 40 models de fonts d'aigua, amb què cobreix les necessitats d'usos, prestacions i pressupostos del seus clients. "La capacitat d'adaptar-nos a les necessitats del client, la creativitat del nostre laboratori d'R+D i l'experiència adquirida durant més de 50 anys en el sector ens ha permès mantenir-nos i seguir creixent" assenyala Jordi Morera.

http://www.economiadehoy.es/noticia/11422/empresas/la-universidad-de-kuwait-elige-las-fuentes-de-canaletas.html
Canaletas
2017-07-25 10:06:55
La Universitat de Kuwait elegeix les fonts de Canaletas
/-ca/blog/La+Universitat+de+Kuwait+elegeix+les+fonts+de+Canaletas/ia166
... ...