Història
 
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Últimes notícies de premsa
 
Cargando
Canaletas tanca l'any 2023 amb un creixement del 20% en facturació i un 30% en exportacions, destac
Del 6 de novembre al 9 de novembre Aquatech Amsterdam 2023 va reunir més de 800 expositors i 20.000
Canaletas ha estat seleccionada per l’organització per a facilitar la hidratació dels milers d
Representen un 23% del total d’exportacions del 2021. Canaletas es posiciona com a marca líder en
El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitri
L’entrevista del mes de maig està dedicada a Jordi Morera Queral, Director Gerent de Ca
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sani
 

Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Blog de dispensadors i fonts d'aigua
Els dispensadors d'aigua es diversifiquen per adaptar-se a espais diferents

Els dispensadors d'aigua es diversifiquen per adaptar-se a espais diferents

Fonts i dispensadors d'aigua. Notícia 10/03/2013
La diversificació dels dispensadors d'aigua en el mercat actual facilita el seu ús en espais molt diversos. Proveïdors de dispensadors d'aigua com Canaletas desenvolupen fonts d'aigua que s'adapten a les activitats i necessitats dels usuaris. On se solen instal · lar dispensadors d'aigua per poder prendre els dos litres d'aigua al dia recomanats?

En el lloc de treball, les fonts d'aigua són una peça clau per al confort dels empleats i per al seu rendiment, ja que la deshidratació lleu pot afectar les seves capacitats intel · lectuals. Per a oficines i centres de treball de dimensions reduïdes, els dispensadors d'aigua connectats a la xarxa d'aigua solen ser una opció recomanable perquè no obliguen a emmagatzemar botellons d'aigua envasada. També són l'opció més recomanable en el creixent mercat domèstic. Canaletas fabrica aquest tipus de dispensadors d'acer inoxidable i amb un disseny ergonòmic i estèticament agradable.

Una altra opció per la qual opten moltes empreses, especialment consultes i despatxos, és la dels dispensadors d'aigua de sobretaula. Amb capacitat per a entre 15 i 20 persones, aquestes fonts d'aigua compactes utilitzen botellons de mida petita i només necessiten connexió elèctrica per complir la seva funció frigorífica.

Finalment, és comú trobar fonts d'aigua en centres educatius, gimnasos, espais culturals i fins i tot jardins i altres espais a l'aire lliure. Quan no és possible accedir a la xarxa d'aigua, Canaletas disposa de diverses línies de dispensadors d'aigua de mides i prestacions diferents que funcionen mitjançant botellons d'aigua i regulen la seva temperatura a través de la connexió elèctrica. 

Sobre Canaletas

Canaletas és una empresa d'origen familiar fundada el 1965, que centra la seva activitat en el disseny i fabricació de tot tipus de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua, juntament amb la comercialització de filtres d'aigua. Disposa de més de 40 models diferents adaptades als requisits del client final, com a fonts d'aigua per a empreses, fàbriques, llar, col · legis ... etc. Amb seu al Prat de Llobregat (Barcelona),la companyia disposa de delegacions a Madrid, Andalusia i País Basc, així com d'una important xarxa de distribuïdors que cobreix tot el territori nacional. Al seu torn, també està present a la Unió Europea i exporta a zones molt diverses.

En l'actualitat, Canaletas és el fabricant de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua amb més experiència d'Europa i es caracteritza pel seu esperit innovador, tal com demostren les nombroses patents que ha registrat al llarg dels seus més de 40 anys d'història . La companyia està dirigida actualment per la segona generació de la família Morera i destaca per la qualitat dels seus productes, que resisteixen al pas dels anys i ofereixen un "cicle de vida" superior al de la majoria de fonts i refredadors d'aigua del mercat.

... ...