Història
 
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Últimes notícies de premsa
 
Cargando
El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitri
L’entrevista del mes de maig està dedicada a Jordi Morera Queral, Director Gerent de Ca
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sani
L’actual crisi ha fet que moltes empreses hagin desaparegut o hagin sofert una important reducció
Jordi Morera, sosté que una de les claus del seu èxit és saber créixer escoltant les necessitats
Una de les coses que han fet més mal a les empreses són les notícies falses, normalment escampade
La forma més higiènica i innòcua d’utilitzar fonts d'aigua per beure, reomplir gots o altres re
 

Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Blog de dispensadors i fonts d'aigua
Els dispensadors d'aigua es diversifiquen per adaptar-se a espais diferents

Els dispensadors d'aigua es diversifiquen per adaptar-se a espais diferents

Fonts i dispensadors d'aigua. Notícia 10/03/2013
La diversificació dels dispensadors d'aigua en el mercat actual facilita el seu ús en espais molt diversos. Proveïdors de dispensadors d'aigua com Canaletas desenvolupen fonts d'aigua que s'adapten a les activitats i necessitats dels usuaris. On se solen instal · lar dispensadors d'aigua per poder prendre els dos litres d'aigua al dia recomanats?

En el lloc de treball, les fonts d'aigua són una peça clau per al confort dels empleats i per al seu rendiment, ja que la deshidratació lleu pot afectar les seves capacitats intel · lectuals. Per a oficines i centres de treball de dimensions reduïdes, els dispensadors d'aigua connectats a la xarxa d'aigua solen ser una opció recomanable perquè no obliguen a emmagatzemar botellons d'aigua envasada. També són l'opció més recomanable en el creixent mercat domèstic. Canaletas fabrica aquest tipus de dispensadors d'acer inoxidable i amb un disseny ergonòmic i estèticament agradable.

Una altra opció per la qual opten moltes empreses, especialment consultes i despatxos, és la dels dispensadors d'aigua de sobretaula. Amb capacitat per a entre 15 i 20 persones, aquestes fonts d'aigua compactes utilitzen botellons de mida petita i només necessiten connexió elèctrica per complir la seva funció frigorífica.

Finalment, és comú trobar fonts d'aigua en centres educatius, gimnasos, espais culturals i fins i tot jardins i altres espais a l'aire lliure. Quan no és possible accedir a la xarxa d'aigua, Canaletas disposa de diverses línies de dispensadors d'aigua de mides i prestacions diferents que funcionen mitjançant botellons d'aigua i regulen la seva temperatura a través de la connexió elèctrica. 

Sobre Canaletas

Canaletas és una empresa d'origen familiar fundada el 1965, que centra la seva activitat en el disseny i fabricació de tot tipus de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua, juntament amb la comercialització de filtres d'aigua. Disposa de més de 40 models diferents adaptades als requisits del client final, com a fonts d'aigua per a empreses, fàbriques, llar, col · legis ... etc. Amb seu al Prat de Llobregat (Barcelona),la companyia disposa de delegacions a Madrid, Andalusia i País Basc, així com d'una important xarxa de distribuïdors que cobreix tot el territori nacional. Al seu torn, també està present a la Unió Europea i exporta a zones molt diverses.

En l'actualitat, Canaletas és el fabricant de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua amb més experiència d'Europa i es caracteritza pel seu esperit innovador, tal com demostren les nombroses patents que ha registrat al llarg dels seus més de 40 anys d'història . La companyia està dirigida actualment per la segona generació de la família Morera i destaca per la qualitat dels seus productes, que resisteixen al pas dels anys i ofereixen un "cicle de vida" superior al de la majoria de fonts i refredadors d'aigua del mercat.

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...