Història
 
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Últimes notícies de premsa
 
Cargando
Canaletas tanca l'any 2023 amb un creixement del 20% en facturació i un 30% en exportacions, destac
Del 6 de novembre al 9 de novembre Aquatech Amsterdam 2023 va reunir més de 800 expositors i 20.000
Canaletas ha estat seleccionada per l’organització per a facilitar la hidratació dels milers d
Representen un 23% del total d’exportacions del 2021. Canaletas es posiciona com a marca líder en
El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitri
L’entrevista del mes de maig està dedicada a Jordi Morera Queral, Director Gerent de Ca
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sani
 

Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Blog de dispensadors i fonts d'aigua
El sector vending creix a Europa

El sector vending creix a Europa

Fonts i dispensadors d'aigua. Notícia 16/12/2016
Una màquina per cada 130 habitants amb un total de 3,8 M de dispensadors. Aquestes són les grans xifres que el sector del vending mou a Europa. Aquest segment de mercat genera un volum de negoci de 14.600 M€. El sector està repartit entre 10.000 companyies que donen feina a 85.000 persones. Són dades que ofereix l’Associació Europea de Vending (EVA),que agrupa les patronals del sector de venda automàtica de 14 països.

La tendència cada cop major de seguir una alimentació saludable així com la recuperació del consum fora de la llar ha beneficiat els operadors de vending; factors que, de forma paral·lela, també afavoreixen l’increment en la instal·lació de fonts d’aigua i dispensadors d’aigua com els de Canaletas.
 
L’impost sobre begudes ensucrades ajuda a augmentar el consum d’aigua.

En línia amb altres països, un nou impost gravarà les begudes ensucrades i carbonatades en el 2017. El ministre d’Hisenda, Cristóbal Montoro, ha indicat que s’ha inclòs en el pla pressupostari i que gravarà les begudes amb un contingut alt en sucre, cosa que afectarà especialment el sectors dels refrescs, en línia amb el que ja fan altres països, com Regne Unit, o com preveu aplicar Portugal. 

“Una reducció en el consum d’aquest tipus de begudes –opinen a Canaletas- podria ajudar a disminuir malalties com la diabetis o l’obesitat. A més a més, una altra línia en què caldria treballar de forma paral·lela seria en la importància de consumir més aigua”. Canaletas, amb les seves fonts d’aigua i dispensadors d’aigua, contribueix a aquesta causa. 

Sobre Canaletas
 
Canaletas és una empresa d'origen familiar fundada el 1965, que centra la seva activitat en el disseny i fabricació de tot tipus de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua, juntament amb la comercialització de filtres d'aigua. Disposa de més de 40 models diferents adaptades als requisits del client final, com a fonts d'aigua per a empreses, fàbriques, llar, col · legis ... etc. Amb seu al Prat de Llobregat (Barcelona),la companyia disposa de delegacions a Madrid, així com d'una important xarxa de distribuïdors que cobreix tot el territori nacional. Al seu torn, també està present a la Unió Europea i exporta a zones molt divers. 

En l'actualitat, Canaletas és el fabricant de fonts, dispensadors i refrigeradors d'aigua amb més experiència d'Europa i es caracteritza pel seu esperit innovador, tal com demostren les nombroses patents que ha registrat al llarg dels seus més de 50 anys d'història. La companyia està dirigida actualment per la segona generació de la família Morera i destaca per la qualitat dels seus productes, que resisteixen al pas dels anys i ofereixen un "cicle de vida" superior al de la majoria de fonts i refredadors d'aigua del mercat.

... ...