Història
 
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Últimes notícies de premsa
 
Cargando
El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitri
L’entrevista del mes de maig està dedicada a Jordi Morera Queral, Director Gerent de Ca
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sani
L’actual crisi ha fet que moltes empreses hagin desaparegut o hagin sofert una important reducció
Jordi Morera, sosté que una de les claus del seu èxit és saber créixer escoltant les necessitats
Una de les coses que han fet més mal a les empreses són les notícies falses, normalment escampade
La forma més higiènica i innòcua d’utilitzar fonts d'aigua per beure, reomplir gots o altres re
 

Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Blog de dispensadors i fonts d'aigua
El mercat dels dispensadors d'aigua creix als Estats Units

El mercat dels dispensadors d'aigua creix als Estats Units

Fonts i dispensadors d'aigua. Notícia 10/02/2014
EL Prat de Llobregat, 10 Febrer 2014

Segons un informe de la consultora Zenith Internacional, el mercat de fonts i dispensadors d'aigua està a l'alça als EUA. Els dispensadors d'aigua amb botellón dominen el mercat amb un 79% i els dispensadors d'aigua connectats a la xarxa s'han elevat més d'un 10%.

Segons aquest estudi, els dispensadors d'aigua són un servei essencial per al personal de les empreses i també per a l'ús domèstic. Zenith preveu que es mantingui un creixement global en el sector dels dispensadors i fonts d'aigua.

Canaletas, amb una experiència de més de 47 anys en la fabricació de fonts i refredadors d'aigua, és considerada una empresa capdavantera en el mercat Europeu, ia més, exporta bona part de la seva producció a Europa ia altres àrees geogràfiques. L'empresa ofereix una àmplia gamma de fonts i dispensadors d'aigua tant per a les empreses com per a l'ús domèstic. Aquests dispensadors d'aigua es caracteritzen per un alt rendiment i durada.


Sobre Canaletas

Canaletas és una empresa d'origen familiar fundada el 1965, que centra la seva activitat en el disseny i fabricació de tot tipus de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua, juntament amb la comercialització de filtres d'aigua. Disposa de més de 40 models diferents adaptades als requisits del client final, com a fonts d'aigua per a empreses, fàbriques, llar, col · legis ... etc. Amb seu al Prat de Llobregat (Barcelona),la companyia disposa de delegacions a Madrid, Andalusia i País Basc, així com d'una important xarxa de distribuïdors que cobreix tot el territori nacional. Al seu torn, també està present a la Unió Europea i exporta a zones molt divers. 

En l'actualitat, Canaletas és el fabricant de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua amb més experiència d'Europa i es caracteritza pel seu esperit innovador, tal com demostren les nombroses patents que ha registrat al llarg dels seus més de 45 anys d'història. La companyia està dirigida actualment per la segona generació de la família Morera i destaca per la qualitat dels seus productes, que resisteixen al pas dels anys i ofereixen un "cicle de vida" superior al de la majoria de fonts i refredadors d'aigua del mercat.

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...