Història
 
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Últimes notícies de premsa
 
Cargando
El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitri
L’entrevista del mes de maig està dedicada a Jordi Morera Queral, Director Gerent de Ca
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sani
L’actual crisi ha fet que moltes empreses hagin desaparegut o hagin sofert una important reducció
Jordi Morera, sosté que una de les claus del seu èxit és saber créixer escoltant les necessitats
Una de les coses que han fet més mal a les empreses són les notícies falses, normalment escampade
La forma més higiènica i innòcua d’utilitzar fonts d'aigua per beure, reomplir gots o altres re
 

Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Blog de dispensadors i fonts d'aigua
El mercat de fonts i dispensadors d'aigua es reanima

El mercat de fonts i dispensadors d'aigua es reanima

Fonts i dispensadors d'aigua. Notícia 20/10/2012
Es comencen a entreveure els primers signes de recuperació en el mercat d'aigua, fonts d'aigua i dispensadors, després de dos anys de caigudes a causa de la crisi. L'any 2010, als països d'Europa Occidental, el sector es va situar en uns 2.690.000 de fonts d'aigua instal · lades, segons la consultora de begudes Zenith International. Aquestes mostres comencen a denotar una millora en aquest mercat de fonts i dispensadors d'aigua.

Aquest fet produeix que les empreses que operen en aquest sector concebin el futur com una època de renovat interès per part dels professionals i les llars. L'any passat, el nombre de dispensadors amb presa de xarxa (POU coolers) va augmentar en un 8%, situant-se en el 38% del total de la facturació.

El país líder del sector de fonts i dispensadors d'aigua dins del mercat europeu continua sent el Regne Unit, i en segon lloc es troba Itàlia.  Aquests dos països conformen el 40% de les operacions. Per contra, Espanya, Grècia i Irlanda van ser, en 2010, els països que van patir els pitjors descensos.

Una de les solucions a l'estancament se centra en la innovació i en les noves solucions que ofereixin les fonts d'aigua als consumidors. Les previsions de Zenith apunten que durant els propers cinc anys s'instal · laran prop de 500.000 dispensadors a Europa Occidental, fet que anima i crea bones expectatives a les empreses i professionals que treballen dins del sector de l'aigua i cooler.

Sobre Canaletas

Canaletas  és una empresa d'origen familiar fundada el 1965, que centra la seva activitat en el disseny i fabricació de tot tipus de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua, juntament amb la comercialització de filtres d'aigua. Disposa de més de 40 models diferents adaptades als requisits del client final, com a fonts d'aigua per a empreses, fàbriques, llar, col · legis ... etc. Amb seu al Prat de Llobregat (Barcelona),la companyia disposa de delegacions a Madrid, Andalusia i País Basc, així com d'una important xarxa de distribuïdors que cobreix tot el territori nacional. Al seu torn, també està present a la Unió Europea i exporta a zones molt diverses. 

En l'actualitat, Canaletas és el fabricant de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua amb més experiència d'Europa i es caracteritza pel seu esperit innovador, tal com demostren les nombroses patents que ha registrat al llarg dels seus més de 45 anys d'història . La companyia està dirigida actualment per la segona generació de la família Morera i destaca per la qualitat dels seus productes, que resisteixen al pas dels anys i ofereixen un "cicle de vida" superior al de la majoria de fonts i refredadors d'aigua del mercat.

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...