Història
 
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Últimes notícies de premsa
 
Cargando
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sani
L’actual crisi ha fet que moltes empreses hagin desaparegut o hagin sofert una important reducció
Jordi Morera, sosté que una de les claus del seu èxit és saber créixer escoltant les necessitats
Una de les coses que han fet més mal a les empreses són les notícies falses, normalment escampade
La forma més higiènica i innòcua d’utilitzar fonts d'aigua per beure, reomplir gots o altres re
Canaletas impulsa la producció i n’amplia la gamma. Amb la COVID-19, la sol·licitud d’aquest
La companyia fabricant de fonts d’aigua i dispensadors d’aigua Canaletas ha tancat l’any 2019
 
Blog de dispensadors i fonts d'aigua
El consum d’aigua guanya el de refrescs als EUA

El consum d’aigua guanya el de refrescs als EUA

Fonts i dispensadors d'aigua. Notícia 22/06/2017
Segons revela un estudi fet per la IBWA, la principal associació de fabricants d’aigua embotellada nord-americana, és la primera vegada que als EUA s’han venut més litres d’aigua envasada que de refrescs.

Un altre estudi fet per Beverage-Digest reforça aquesta tendència, ja que indica que les dues empreses líders al mercat de refrescs, Coca-Cola i Pepsi, han perdut quota de mercat a favor de l'aigua embotellada i han vist caure el seu volum de consum a nivells mínims en els últims 31 anys.  

Aquestes xifres demostren que els consumidors cada vegada opten més pel consum d’aigua envasada davant d’un altre tipus de refrescs ensucrats, de la mateixa manera que la instal·lació de fonts d’aigua i dispensadors d’aigua com els que fabrica Canaletas és una tendència a l'alça. 

Sobre Canaletas

Canaletas és una empresa d'origen familiar fundada el 1965, que centra la seva activitat en el disseny i fabricació de tot tipus de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua, juntament amb la comercialització de filtres d'aigua. Disposa de més de 40 models diferents adaptades als requisits del client final, com a fonts d'aigua per a empreses, fàbriques, llar, col · legis ... etc. Amb seu al Prat de Llobregat (Barcelona),la companyia disposa de delegacions a Madrid, així com d'una important xarxa de distribuïdors que cobreix tot el territori nacional. Al seu torn, també està present a la Unió Europea i exporta a zones molt divers. 

En l'actualitat, Canaletas és el fabricant de fonts, dispensadors i refrigeradors d'aigua amb més experiència d'Europa i es caracteritza pel seu esperit innovador, tal com demostren les nombroses patents que ha registrat al llarg dels seus més de 50 anys d'història . La companyia està dirigida actualment per la segona generació de la família Morera i destaca per la qualitat dels seus productes, que resisteixen al pas dels anys i ofereixen un "cicle de vida" superior al de la majoria de fonts i refredadors d'aigua del mercat.

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...