Història
 
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Últimes notícies de premsa
 
Cargando
Canaletas tanca l'any 2023 amb un creixement del 20% en facturació i un 30% en exportacions, destac
Del 6 de novembre al 9 de novembre Aquatech Amsterdam 2023 va reunir més de 800 expositors i 20.000
Canaletas ha estat seleccionada per l’organització per a facilitar la hidratació dels milers d
Representen un 23% del total d’exportacions del 2021. Canaletas es posiciona com a marca líder en
El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitri
L’entrevista del mes de maig està dedicada a Jordi Morera Queral, Director Gerent de Ca
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sani
 

Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Blog de dispensadors i fonts d'aigua
Canaletas personalitza els seus dispensadors d'aigua i fonts d'aigua

Canaletas personalitza els seus dispensadors d'aigua i fonts d'aigua

Fonts i dispensadors d'aigua. Notícia 07/10/2013
EL Prat de Llobregat, 07 Octubre 2013

La companyia fabricant de dispensadors d'aigua aposta per la personalització dels seus productes per satisfer les necessitats concretes de cada client o mercat.

Amb l'objectiu de diferenciar-se de la competència, Canaletas fabrica els dispensadors i fonts d'aigua atenent les diferents demandes dels clients. Recentment la companyia ha dissenyat un model de dispensador d'aigua específic per equipar les presons d'Aràbia Saudita. Aquest dispensador d'aigua es distingeix per la seva gran robustesa i durabilitat, el que li permet ser instal · lat en ambients on és probable que rebi un tracte molt rude. En aquests moments, treballa en la fabricació de 400 dispensadors d'aigua amb botellón per als trens d'alta velocitat que cobreixen la ruta Moscou-Berlín. Aquest dispensador d'aigua ha estat dissenyat per cobrir les necessitats específiques dels passatgers que viatgen en un tren. 

En ambdós casos, la competència ha estat a nivell internacional, i dues operacions s'han pogut aconseguir gràcies a l'especialització del departament de R + D de Canaletas en el disseny de dispensadors d'aigua. Adaptar-se als nous temps i necessitats és la clau per mantenir-se al mercat en moments de recessió econòmica. Canaletas aposta per la innovació per no quedar atra.

Sobre Canaletas

Canaletas és una empresa d'origen familiar fundada el 1965, que centra la seva activitat en el disseny i fabricació de tot tipus de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua, juntament amb la comercialització de filtres d'aigua. Disposa de més de 40 models diferents adaptades als requisits del client final, com a fonts d'aigua per a empreses, fàbriques, llar, col · legis ... etc. Amb seu al Prat de Llobregat (Barcelona),la companyia disposa de delegacions a Madrid, Andalusia i País Basc, així com d'una important xarxa de distribuïdors que cobreix tot el territori nacional. Al seu torn, també està present a la Unió Europea i exporta a zones molt diverses. 

En l'actualitat, Canaletas és el fabricant de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua amb més experiència d'Europa i es caracteritza pel seu esperit innovador, tal com demostren les nombroses patents que ha registrat al llarg dels seus més de 45 anys d'història . La companyia està dirigida actualment per la segona generació de la família Morera i destaca per la qualitat dels seus productes, que resisteixen al pas dels anys i ofereixen un "cicle de vida" superior al de la majoria de fonts i refredadors d'aigua del mercat.

... ...