Història
 
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Últimes notícies de premsa
 
Cargando
Canaletas tanca l'any 2023 amb un creixement del 20% en facturació i un 30% en exportacions, destac
Del 6 de novembre al 9 de novembre Aquatech Amsterdam 2023 va reunir més de 800 expositors i 20.000
Canaletas ha estat seleccionada per l’organització per a facilitar la hidratació dels milers d
Representen un 23% del total d’exportacions del 2021. Canaletas es posiciona com a marca líder en
El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitri
L’entrevista del mes de maig està dedicada a Jordi Morera Queral, Director Gerent de Ca
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sani
 

Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Blog de dispensadors i fonts d'aigua
Canaletas participa a la fira Aquatech celebrada a Amsterdam

Canaletas participa a la fira Aquatech celebrada a Amsterdam

Presenta a la fira Aquatech les últimes novetats en fonts d'aigua desenvolupades per l'empresa, aconseguint un gran èxit de visites.
Canaletas participo de l'1 al 4 de Novembre del 2011 a la Fira Aquatech a Amsterdam, on va presentar les principals novetats desenvolupades durant el 2011 pel que fa a fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

La fira Aquatech és una de les principals dins del sector d'aigua potable, tractament d'aigua o aigües residuals i acull participants i visitants procedents de tot el món. Abasta des de grans equips de tractament d'aigua, fins a petits equips domèstics de filtració.

Canaletas es va situar al pavelló número 4, a la secció de POU (Point of Use) corresponent a empreses fabricants i distribuïdores de fonts i dispensadors d'aigua. Aquest pavelló acollia als principals fabricants de fonts d'aigua d'Europa, destacant també la presència d'empreses procedents d'altres zones del món.

L'estand de Canaletas va rebre nombroses visites, especialment dels països d'Europa de l'Est, Rússia i països limítrofs, mercats que actualment tenen un major creixement en sector de les fonts d'aigua.

Les novetats que van tenir més èxit són el nou dispensador d'aigua electrònic, per la seva elegant disseny i múltiples prestacions, també va ser molt ben acollida les millores realitzades en el sistema d'higienització de fonts, refredadors i dispensadors d'aigua, aspecte cada vegada més important per als distribuïdors.


Sobre Canaletas

Canaletas és una empresa d'origen familiar fundada el 1965, que centra la seva activitat en el disseny i fabricació de tot tipus de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua, juntament amb la comercialització de filtres d'aigua. Disposa de més de 40 models diferents adaptades als requisits del client final, com a fonts d'aigua per a empreses, fàbriques, llar, col · legis ... etc. Amb seu al Prat de Llobregat (Barcelona),la companyia disposa de delegacions a Madrid, Andalusia i País Basc, així com d'una important xarxa de distribuïdors que cobreix tot el territori nacional. Al seu torn, també està present a la Unió Europea i exporta a zones molt diverses.

En l'actualitat, Canaletas és el fabricant de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua amb més experiència d'Europa i es caracteritza pel seu esperit innovador, tal com demostren les nombroses patents que ha registrat al llarg dels seus més de 40 anys d'història. La companyia està dirigida actualment per la segona generació de la família Morera i destaca per la qualitat dels seus productes, que resisteixen al pas dels anys i ofereixen un "cicle de vida" superior al de la majoria de fonts i refredadors d'aigua del mercat.

... ...