Història
 
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Últimes notícies de premsa
 
Cargando
Canaletas tanca l'any 2023 amb un creixement del 20% en facturació i un 30% en exportacions, destac
Del 6 de novembre al 9 de novembre Aquatech Amsterdam 2023 va reunir més de 800 expositors i 20.000
Canaletas ha estat seleccionada per l’organització per a facilitar la hidratació dels milers d
Representen un 23% del total d’exportacions del 2021. Canaletas es posiciona com a marca líder en
El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitri
L’entrevista del mes de maig està dedicada a Jordi Morera Queral, Director Gerent de Ca
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sani
 

Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Prensa

Diaris

Canaletas mostra les seves novetats a la fira iWater

Prensa
El 35% de les nostres vendes –destaca Jordi Morera, Director General de Canaletas–correspon a exportacions i creiem que iWater serà un escenari idoni d’obertura vers nous mercats, gràcies a l’elevada presència de visitants de tot del món esperada.
 
 
Economiadehoy.es 16/11/2016

Canaletas, empresa fabricant de fonts d’aigua refrigerada ubicada al Prat de Llobregat (Barcelona),està present a la primera edició de la fira iWater, del 15 al 17 de novembre a Barcelona, amb un stand en el qual mostrarà la seva oferta als visitants, especialment els nous desenvolupaments en els quals ha estat treballant recentment. 

iWater, Saló Internacional del Cicle Integral de l’Aigua, es posiciona com la gran cita internacional per al sector de l’aigua, lloc de trobada dels principals agents d’aquest mercat.

“El 35% de les nostres vendes –destaca Jordi Morera, Director General de Canaletas–correspon a exportacions i creiem que  iWater serà un escenari idoni d’obertura vers nous mercats, gràcies a l’elevada presència de visitants de tot del món esperada”.

Amb una visió global, iWater neix com a punt de trobada internacional de tots els actors que definiran l’evolució del sector de l’aigua, oferint solucions innovadores i tecnològiques com a resposta eficaç de reptes com ara la gestió de recursos i infraestructures, l’increment de la demanda d’aigua en un context d’estrès hídric o els nous models de col·laboració pública-privada.

Canaletas va tancar el 2015 amb un increment de vendes proper al 14% respecte de l’exercici anterior, així como un augment d’aproximadament un 22% en l’exportació. Amb més de 50 anys d’experiència en la fabricació de fonts, refredadors i dispensadors d’aigua, l’empresa està consolidada com a fabricant mundial reconegut, amb presència a més de 50 països, i amb més de 800 distribuïdors. 
Canaletas
2017-08-01 11:16:10
Canaletas mostra les seves novetats a la fira iWater
/-ca/blog/Canaletas+mostra+les+seves+novetats+a+la+fira+iWater/ia159
... ...