Història
 
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Últimes notícies de premsa
 
Cargando
Canaletas tanca l'any 2023 amb un creixement del 20% en facturació i un 30% en exportacions, destac
Del 6 de novembre al 9 de novembre Aquatech Amsterdam 2023 va reunir més de 800 expositors i 20.000
Canaletas ha estat seleccionada per l’organització per a facilitar la hidratació dels milers d
Representen un 23% del total d’exportacions del 2021. Canaletas es posiciona com a marca líder en
El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitri
L’entrevista del mes de maig està dedicada a Jordi Morera Queral, Director Gerent de Ca
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sani
 

Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Prensa

Diaris

Canaletas modernitza la seva imatge de marca

Prensa
La companyia amb seu a Barcelona, que fabrica fonts d'aigua refrigerada des de 1965, actualitza el seu logotip mantenint el caràcter d'empresa consolidada que ja transmetia l'original.
 
En els últims tres anys l'empresa ha quadruplicat les seves exportacions

Consolidar el lideratge aconseguit en el mercat nacional espanyol i reforçar l'expansió internacional. Aquestes són les raons que han empès a Canaletas, una empresa catalana amb més de 45 anys d'experiència que fabrica i dissenya refrigeradors, dispensadors i fonts d'aigua, la modernització de la seva imatge de marca. Amb un nou àgil i fresc logo, l'empresa ha modificat els seus materials corporatius, mantenint la personalitat d'un líder establert, una personalitat forjada en el temps amb la seva imatge.

Canaletas s'enforteix amb més de 45 anys d'experiència en l'elaboració i comercialització de fonts i refrigeradors d'aigua i ha estat exportant els seus productes durant més de vint anys. El 2008, el 90% dels refrigeradors d'aigua es van vendre als mercats nacionals i el 10% va ser venut a nivell internacional. Avui més del 40% de la producció de Canaletas es ven a l'estranger i vostè pot trobar els seus refrigeradors d'aigua i fonts instal·lades a països que s'estenen a través dels cinc continents.

Tots els anys d'experiència han establert Canaletas com una marca reconeixible, no només a nivell nacional, sinó a través de les nostres fronteres també. "Volíem afegir un toc modern a la nostra imatge" - diuen els líders de Canaletas - sense perdre la imatge de l'experiència que la nostra marca ja comunicava ". Després d'estudiar detingudament les diferents possibilitats, i tenint en compte la necessitat de mantenir la personalitat del logo original, l'empresa ha decidit adaptar-se a la tendència del mercat i al mateix temps donar continuïtat al logotip actual.

Sobre Canaletas
Canaletas va començar com una empresa familiar fundada el 1965 que centra la seva activitat comercial en el disseny i fabricació de fonts i refredadors d'aigua. Amb seu al Prat del Llobregat (Barcelona),la companyia compta amb oficines a Madrid, Andalusia i el País Basc i una àmplia xarxa de distribuïdors que cobreix tot el territori espanyol. Canaletas també està present a la Unió Europea i exporta els seus refredadors d'aigua a un gran nombre de països.

Avui Canaletas és el fabricant més experimentat de refredadors i fonts d'aigua d'Europa i es caracteritza per un esperit innovador, el que queda demostrat per les nombroses patents registrades per l'empresa durant 45 anys d'història. La companyia està dirigida per la segona generació de la família Morera. Canaletas és coneguda per l'alta qualitat dels seus productes que resisteixen el pas del temps i tenen un "cicle de vida" més llarg que la gran majoria dels refrigeradors, dispensadors i les fonts d'aigua potable del mercat.
Canaletas
2017-07-25 10:13:50
Canaletas modernitza la seva imatge de marca
/-ca/blog/Canaletas+modernitza+la+seva+imatge+de+marca/ia50
... ...