Història
 
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Últimes notícies de premsa
 
Cargando
Canaletas tanca l'any 2023 amb un creixement del 20% en facturació i un 30% en exportacions, destac
Del 6 de novembre al 9 de novembre Aquatech Amsterdam 2023 va reunir més de 800 expositors i 20.000
Canaletas ha estat seleccionada per l’organització per a facilitar la hidratació dels milers d
Representen un 23% del total d’exportacions del 2021. Canaletas es posiciona com a marca líder en
El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitri
L’entrevista del mes de maig està dedicada a Jordi Morera Queral, Director Gerent de Ca
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sani
 

Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Blog de dispensadors i fonts d'aigua
Canaletas innova en un dispensadors d'aigua de disseny encastat

Canaletas innova en un dispensadors d'aigua de disseny encastat

Fonts i dispensadors d'aigua. Notícia 16/12/2013
Un dels pilars de l'empresa fabricant de dispensadors d'aigua i fonts d'aigua és la investigació constant, el que afavoreix que els seus dispensadors d'aigua estiguin sempre a l'avantguarda en el mercat. 

La clau del negoci per Canaletas és 'escoltar' al mercat per conèixer les seves necessitats i els diferents hàbits d'altres països a nivell de dispensadors d'aigua i fonts d'aigua. La companyia treballa en el desenvolupament d'un nou model de font d'aigua encastada a la paret que actualment està funcionant als Estats Units. Fins ara, ha rebut peticions d'aquest nou dispensador d'aigua dels països del Golf Pèrsic.

Aquest dispensador d'aigua, té especial èxit en aquells països on es realitzen noves construccions, ja que requereix que el sistema de fred quedi ocult a l'interior de la paret, de manera que cal planificar prèviament l'espai on es col · locarà. També cal planificar la instal · lació del dispensador d'aigua, perquè no sobresurti de la paret.

A Espanya no és habitual planificar en l'obra la instal·lació d'una font d'aigua o dispensador d'aigua, però l'empresa espera que aquest nou sistema poc a poc anirà guanyant adeptes.


Sobre Canaletas

Canaletas és una empresa d'origen familiar fundada el 1965, que centra la seva activitat en el disseny i fabricació de tot tipus de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua, juntament amb la comercialització de filtres d'aigua. Disposa de més de 40 models diferents adaptades als requisits del client final, com a fonts d'aigua per a empreses, fàbriques, llar, col · legis ... etc. Amb seu al Prat de Llobregat (Barcelona),la companyia disposa de delegacions a Madrid, Andalusia i País Basc, així com d'una important xarxa de distribuïdors que cobreix tot el territori nacional. Al seu torn, també està present a la Unió Europea i exporta a zones molt diverses. 

En l'actualitat, Canaletas és el fabricant de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua amb més experiència d'Europa i es caracteritza pel seu esperit innovador, tal com demostren les nombroses patents que ha registrat al llarg dels seus més de 45 anys d'història. La companyia està dirigida actualment per la segona generació de la família Morera i destaca per la qualitat dels seus productes, que resisteixen al pas dels anys i ofereixen un "cicle de vida" superior al de la majoria de fonts i refredadors d'aigua del mercat.

... ...