Història
 
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Últimes notícies de premsa
 
Cargando
Canaletas tanca l'any 2023 amb un creixement del 20% en facturació i un 30% en exportacions, destac
Del 6 de novembre al 9 de novembre Aquatech Amsterdam 2023 va reunir més de 800 expositors i 20.000
Canaletas ha estat seleccionada per l’organització per a facilitar la hidratació dels milers d
Representen un 23% del total d’exportacions del 2021. Canaletas es posiciona com a marca líder en
El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitri
L’entrevista del mes de maig està dedicada a Jordi Morera Queral, Director Gerent de Ca
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sani
 

Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Blog de dispensadors i fonts d'aigua
Beure aigua incrementa l'eficàcia de les dietes

Beure aigua incrementa l'eficàcia de les dietes

Fonts i dispensadors d'aigua. Notícia 10/09/2013
EL Prat de Llobregat, 10 Septembre 2013

La clínica universitària Charité de Berlín ha demostrat científicament que la ingesta d'aigua ajuda a aprimar a les persones que fan dieta, encara que no té el mateix efecte en la resta de la població.  

Els científics alemanys responsables de la investigació van prendre com a referència 5.000 casos de persones adultes sotmeses a dietes per perdre pes. A un grup d'aquestes persones se'ls va augmentar el consum diari d'aigua en un litre i el seu pes es va reduir entre un i dos quilograms més que en el grup de control. Aquestes conclusions han estat publicades a la revista American Journal of Clinical Nutrition.

Segons els experts, la sensació de sacietat i l'acceleració del metabolisme que es produeixen en beure aigua constitueixen les principals causes d'aquest aprimament que sempre havia format part de la saviesa popular tot i que sense evidències científiques.

Aquest descobriment revaloritza el paper de l'aigua en la planificació de dietes d'aprimament dutes a terme per nutricionistes. També reafirma el paper saludable de la ingesta de prop de dos litres d'aigua al dia.

Més enllà de la porció d'aquest consum d'aigua recomanat que es troba en els aliments que ingerim, cal disposar de punts d'accés a l'aigua durant tot el dia, especialment quan es duen a terme dietes d'aprimament. Les oficines de treball amb dispensadors d'aigua, els gimnasos o centres educatius amb fonts d'aigua i fins i tot les llars que han incorporat dispensadors d'aigua domèstics ajuden a mantenir una activitat diària amb ple rendiment físic i intel · lectual.

En aquest sentit, Canaletas ofereix un ventall ampli i diversificat de dispensadors d'aigua i fonts d'aigua per adaptar-se a les necessitats, nombre d'usuaris i preferències de cada un dels seus clients, mantenint alts estàndards de qualitat i un fiable sistema d'higienització de les fonts d'aigua i dispensadors d'aigua. 


Sobre Canaletas

Canaletas és una empresa d'origen familiar fundada el 1965, que centra la seva activitat en el disseny i fabricació de tot tipus de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua, juntament amb la comercialització de filtres d'aigua. Disposa de més de 40 models diferents adaptades als requisits del client final, com a fonts d'aigua per a empreses, fàbriques, llar, col · legis ... etc. Amb seu al Prat de Llobregat (Barcelona),la companyia disposa de delegacions a Madrid, Andalusia i País Basc, així com d'una important xarxa de distribuïdors que cobreix tot el territori nacional. Al seu torn, també està present a la Unió Europea i exporta a zones molt diverses.

En l'actualitat, Canaletas és el fabricant de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua amb més experiència d'Europa i es caracteritza pel seu esperit innovador, tal com demostren les nombroses patents que ha registrat al llarg dels seus més de 45 anys d'història . La companyia està dirigida actualment per la segona generació de la família Morera i destaca per la qualitat dels seus productes, que resisteixen al pas dels anys i ofereixen un "cicle de vida" superior al de la majoria de fonts i refredadors d'aigua del mercat.

... ...