Història
 
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Últimes notícies de premsa
 
Cargando
El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitri
L’entrevista del mes de maig està dedicada a Jordi Morera Queral, Director Gerent de Ca
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sani
L’actual crisi ha fet que moltes empreses hagin desaparegut o hagin sofert una important reducció
Jordi Morera, sosté que una de les claus del seu èxit és saber créixer escoltant les necessitats
Una de les coses que han fet més mal a les empreses són les notícies falses, normalment escampade
La forma més higiènica i innòcua d’utilitzar fonts d'aigua per beure, reomplir gots o altres re
 

Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Prensa

Diaris

Al restaurant, aigua de l'aixeta de Canaletas

Prensa
El fabricant de fonts i dispensadors d'aigua llança un nou disseny per poder servir aigua de l'aixeta al sector de la restauració.
El seu objectiu és facilitar que aquest sector serveixi aigua fresca de la xarxa, filtrada i amb totes les garanties de qualitat i seguretat necessàries.
 
Canaletas, fabricant de fonts i dispensadors d'aigua, ha llançat al mercat una font de gran capacitat dissenyada especialment pel canal Horeca (hotels, restaurants i cafès). El seu objectiu és facilitar que aquest sector serveixi aigua fresca de la xarxa, filtrada i amb totes les garanties de qualitat i seguretat necessàries.

En aquest sentit, els responsables de Canaletas asseguren que “els beneficis que aporta aquesta font són múltiples. Suposa un important estalvi de costos al propietari de l'hotel o restaurant per la reducció d'ampolles alhora que simplifica la gestió d'ampolles pel que fa a emmagatzematge, control d'estoc i refredament”. En definitiva, aigua fresca i depurada a l'instant.

Aigua gratuïta

Així doncs, si Canaletas dóna de beure al sector horeca s'eliminen també les ampolles i es contribueix a minimitzar residus plàstics. Recentment, l'Organització de Consumidors (OCU) va sol·licitar una llei estatal que obligués als establiments d'hostaleria i restauració a oferir als seus clients aigua de l'aixeta de forma gratuïta.

Aquesta pràctica és habitual en altres països d'Europa i s'entén com una forma de reduir els residus derivats de l'aigua embotellada. Aquesta situació està canviant amb l'aparició de diversos avantprojectes de llei en diverses comunitats autònomes que recullen aquesta preocupació. “Alguna cosa està començant a canviar gràcies a un fort moviment a favor del consum d'aigua de xarxa pels avantatges que presenta. Amb la nostra font de gran cabal contribuïm a aquest propòsit mediambiental, alhora que facilitem la gestió del negoci a l'empresari”, assenyalen.

Canaletas, que porta més de 50 anys fabricant fonts d'aigua, ha desenvolupat aquest model de gran capacitat dins de la seva nova sèrie GC (Gran Cabal). “Aquesta sèrie compta amb una capacitat altíssima de subministrament d'aigua freda, una de les més potents del sector, gràcies a l'elevada potència del compressor i a la grandària de la cubeta de gel”, expliquen des del sector.

https://www.viaempresa.cat/innovacio/al-restaurant-aigua-de-l-aixeta-de-canaletas_53750_102.html
Canaletas
2019-03-27 17:27:00
Al restaurant, aigua de l'aixeta de Canaletas
/-ca/Blog/Al+restaurant%2C+aigua+de+l%27aixeta+de+Canaletas/ia175
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...