Història
 
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Últimes notícies de premsa
 
Cargando
El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitri
L’entrevista del mes de maig està dedicada a Jordi Morera Queral, Director Gerent de Ca
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sani
L’actual crisi ha fet que moltes empreses hagin desaparegut o hagin sofert una important reducció
Jordi Morera, sosté que una de les claus del seu èxit és saber créixer escoltant les necessitats
Una de les coses que han fet més mal a les empreses són les notícies falses, normalment escampade
La forma més higiènica i innòcua d’utilitzar fonts d'aigua per beure, reomplir gots o altres re
 

Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Prensa

Diaris

Absentisme i baixa productivitat allunyen a l'inversor estranger

Prensa
Segons l'opinió de Morera, la planta barcelonina ha d'augmentar producció en els propers anys en funció dels nous mercats. S'entra en fabricar i dissenyar i opta per comprar marques. Canaletes preveu exportar als països d'Orient Pròxim, com Qatar i els Emirats Àrabs Units per duplicar la producció actual de 8.000 fonts d'aigua al Prat.
 
Els indicadors econòmics internacionals sobre el nivell de productivitat industrial a Espanya porten anys alertant que estem per sota de la mitjana europea.

Això vol dir que per cada hora de treball d'un empleat en una fàbrica espanyola, el seu rendiment i la rendibilitat que la proporciona al seu cap està per sota de socis comunitaris com França, Alemanya, Regne Unit i els països nòrdics.

Si a la productivitat afegim l'elevat índex d'absentisme (motiu al·legat pels treballadors per no anar a treballar, generalment per qüestions de salut),Espanya perd atractiu per fabricar en benefici d'economies incipients i on els costos són més baixos.

Aquesta empresa familiar, multinacional i fabricant de fonts d'aigua, té el seu únic centre fabril al Prat de Llobregat (Barcelona),però reconeix que no és factible produir a l'exterior. A Canaletes hem crescut incorporant marques innovadores com Tanex i Fonlife per després vendre aquestes fonts de menor qualitat i aquesta seguirà sent la nostra línia ", assegura a Foment de la Producció el director general de l'empresa familiar Jordi Morera. És el cas de la marca Fonlife d'acer que Canaletas va comprar a la Xina per vendre a Espanya a un segment d'empreses que busquen productes més barats i de menor qualitat pel que fa a l'acer que utilitzen. La marca Canaletes queda reservada per a fonts d'aigua de major resistència i tecnologia, ja que estan fabricades d'acer inoxidable.

Segons l'opinió de Morera, la planta barcelonina ha d'augmentar producció en els propers anys en funció dels nous mercats. S'entra en fabricar i dissenyar i opta per comprar marques. Canaletes preveu exportar als països d'Orient Pròxim, com Qatar i els Emirats Àrabs Units per duplicar la producció actual de 8.000 fonts d'aigua al Prat. "Els països àrabs suposaran el 30% de l'exportació", prossegueix.
Canaletas
2017-08-01 09:56:45
Absentisme i baixa productivitat allunyen a l'inversor estranger
/-ca/Blog/Absentisme+i+baixa+productivitat+allunyen+a+l%27inversor+estranger/ia48
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...