Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Totes les sèries

GARRAFA AIGUA

Refredador d’aigua amb garrafa. Fabricats amb acer inoxidable A-304.

Només requereixen connexió elèctrica. Diferents possibilitats d’ús: mitjançant garrafes buides que es poden reomplir que subministra Canaletas o amb determinades marques d’ampolles de supermercats o amb garrafes procedents d’empreses amb servei d’aigua a domicili.

FONTS AMB INSTAL·LACIÓ

Fonts d'aigua amb instal·lació a la xarxa d'aigua. Fabricades en acer inoxidable.

Ofereixen la major comoditat i economia d'ús. Gran durada i robustesa. Instal·lació mitjançant tres punts de connexió bàsics. Es poden utilitzar amb o sense gots. Molt recomanable la utilització de filtre depurador per millorar la qualitat de l'aigua.

DISPENSADORS AMB INSTAL·LACIÓ ID

Dispensadors d'aigua amb instal·lació directa a la xarxa d'aigua. Fabricades en acer inoxidable.

Elegant disseny. Instal·lació molt senzilla, només requereix de presa d'aigua i connexió elèctrica (no desguàs). S'utilitzen sempre amb gots. Molt recomanable la utilització de filtre depurador per millorar la qualitat de l'aigua.

FONTS D'AIGUA MURALS I ENCASTADES

Fonts d’aigua amb instal·lacio a la xarxa d’aigua encastada. Fabricades en acer inoxidable.

Encastades o semiencastades tot just ocupen espai per al pas. Gran robustesa i durada. Molt recomanable la utilització de filtre depurador per a millorar la qualitat de l'aigua.

 

FILTRES DEPURADORS Y ACCESSORIS

Gamma de filtres depuradors per millorar la qualitat de l'aigua.

Porta gots acoblables per disposar de gots còmodament. Sistemes d'higienització per a les fonts i refredadors d'aigua. Accessoris especialment seleccionats per gaudir de l'aigua a la llar.

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...