Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Nuevo
Dispensador d'aigua Canaletas   Minicool 

Dispensador d'aigua Minicool

El més petit de tots, per instal•lar sota l’aigüera

  • Un dels dispensadors més compactes del mercat, Ideal per a ús domèstic o per a una petita oficina.
  • S’instal•la sota l’aigüera i queda ocult.
  • Per disposar sempre d’aigua freda i depurada a l’instant, sense tenir la incomoditat de guardar-la a la nevera, on acaba agafant males olors o gustos. Permet omplir aproximadament 2 litres d'aigua freda per menjar. 
  • Disseny especialment integrat, ja que en una mida petita incorpora tots els elements de les grans.
  • Qualitat superior. Fabricat totalment amb acer inoxidable A-304.
  • Temperatura de l’aigua fàcilment regulable (termòstat).
  • Es subministra amb una aixeta d’acer inoxidable estàndard que en requereix la instal•lació a l’aigüera o amb una aixeta especial més elegant i multi comandament per substituir l’aixeta existent.
  • Important: Si s'instal·la a l'interior d'un moble deixar almenys dues cares sense tapar i separades 5 cm de les parets.


Models


Minicool
Aixeta d'aigua freda (dotació estàndard).
Aixeta d'aigua freda elegant i multicomandament.
 
 
D'acord normes seguretat elèctrica
D'acord normes d'higienització
D'acord norma UNE 149101
POTÈNCIA FRIGORÍFICA (W)150
CONSUM ELÈCTRIC (W)110
INTENSITAT ELÈCTRICA 230 V 50 Hz monofásic (A)0,6
CAPACITAT DE FRED (l/h)13
TEMPS PER OMPLIR UN GOT (segons)4
TEMPERATURA MINIMA AIGUA FREDA (ºC) (Regulable per termòstat)4-11
GAS REFRIGERANT ECOLÒGIC (sense CFC)R-134a
DIMENSIONS (diàmetre x alt) (cm)27x28x28
PES (kg)9

FILTRES DEPURADORS

Es recomana l’ús d’un filtre depurador de carbó actiu per obtenir aigua en condicions òptimes, gràcies a l’eliminació de les males olors i sabors com el del clor i les petites partícules o contaminants orgànics que poguessin trobar-se a l’aigua.
 

Models


FILTRE GAC
Filtre d’un sol cos ideal per a les fonts d’instal•lació directa, en què en beure sempre amb gots la quantitat d’aigua normalment utilitzada és menor.
Carbó actiu en bloc amb una filtració de 0,5 µm i capacitat de depuració de 5.000 litres o una durabilitat estimada d’1 any.
 
RECOMANACIÓ
Canaletas recomana el canvi del cartutx un cop l’any, especialment abans de la temporada d’estiu, però la freqüència pot ser major depenent de la qualitat de l’aigua i el grau d’utilització.
 

FILTRES DESINFECTANTS DE RAIGS ULTRAVIOLATS (UV)

 

Models


UV FILTRES ULTRAVIOLATS
Dissenyat per eliminar bacteris o virus com hepatitis, grip, legionel•la... y altres possibles microorganismes. El seu ús està recomanat quan la quantitat del clor de l’aigua sigui molt baixa, en aigües poc controlades o en ambients amb major risc d’infeccions.
Potència: 6 Watts. Capacitat d’esterilització de fins a 4 litres per minut.
Amb una vida útil d’ aproximadament 6.000 hores. El canvi de color de la llum del capçal indica que és necessari canviar la làmpada.
La làmpada UV es substitueix molt fàcilment, simplement desenroscant la part superior del capçal.
 

AIXETA MULTI COMANDAMENTS

Elegant aixeta que substitueix l’aixeta estàndard inclosa en el refredador minicool.
Permet aprofitar la instal•lació existent per a l’aixeta actual, reemplaçant-lo, sense haver de fer orificis a l’aigüera o al taulell. Els comandaments de l’aixeta permeten seleccionar aigua calenta, aigua freda o natural sense filtrar i aigua filtrada.
 

Servei Tècnic Canaletas

Para tener las fuentes siempre en perfecto estado y facilitarle el cambio del cartucho, el Servicio Técnico de Canaletas o un distribuidor autorizado, cada temporada recuerdan a sus clientes la conveniencia de reemplazar el cartucho antiguo (1) .

Además, en determinadas zonas pueden ofrecerle el servicio de cambio de cartucho junto con una revisión completa e higienización de la misma, para disponer de la fuente en perfectas condiciones de uso.
 

¿ Què és la higienització ?
 

(1) Per poder oferir aquest servei, és important que ens faciliti les dades de la font.
pdf Descarregar pdf  Sol•liciti informació
Història
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Premsa
Canaletas ha estat seleccionada per l’organització per a facilitar la hidratació dels milers d’aficionats desplaçats, incorporant algunes de les seves fonts d’aigua en els parcs més propers als estadis. 
Representen un 23% del total d’exportacions del 2021. Canaletas es posiciona com a marca líder en aquesta zona gràcies a la seva elevada qualitat.
El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitrió de la 3a Nit Empresarial, que va reunir més de 140 empreses el passat 26 de maig. L'associació El Prat Empresarial va ser constituïda fa deu anys i aglutina empreses, representants d'associacions empresarials i de les administracions públiques.
L’entrevista del mes de maig està dedicada a Jordi Morera Queral, Director Gerent de Canaletas SA. És Enginyer Industrial Superior i tota la seva vida professional ha estat vinculada a Canaletas S.A. Va començar l’any 1987 tot i que hem de tenir en compte que prèviament, durant els estius quan era petit, ja va començar des del punt més inicial de l’empresa.
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...