Història
 
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Últimes notícies de premsa
 
Cargando
Canaletas tanca l'any 2023 amb un creixement del 20% en facturació i un 30% en exportacions, destac
Del 6 de novembre al 9 de novembre Aquatech Amsterdam 2023 va reunir més de 800 expositors i 20.000
Canaletas ha estat seleccionada per l’organització per a facilitar la hidratació dels milers d
Representen un 23% del total d’exportacions del 2021. Canaletas es posiciona com a marca líder en
El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitri
L’entrevista del mes de maig està dedicada a Jordi Morera Queral, Director Gerent de Ca
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sani
 

Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Prensa

Diaris

Canaletas crea una font “antivandàlica” per a presons,destinada als països àrabs.

Prensa
Un encàrrec de l'Aràbia Saudita, porta a l’empresa Canaletas a millorar la seguretat de les seves fonts d’aigua amb destí internacional.
 
11-12-2014
 
Canaletas va guanyar  la partida als seus rivals nord-americans i europeus.
L’empresa familiar Canaletas, que té una solidesa de 49 anys d’experiència en la fabricació de fonts d’aigua, va aconseguir guanyar un concurs del govern de l’Aràbia Saudita  –a través d’una empresadistribuïdora- per fabricar aquest tipus de fonts per a ús dels interns de les presons d’aquest país.

Entre les innovacions que incorpora Canaletas  en aquesta nova font creada exclusivament per aquest client, destaca la planxa d’acer inoxidable, més gruixuda que les de fabricació estàndard, i el nou disseny amb més capacitat i potència frigorífica.

Una altra característica que demanava el govern saudita, tenint en compte que es tractava d’una qüestió  de màxima seguretat, era que les fonts no tinguessin cap part punxeguda ni tallant ni desmuntable per evitar que els presos  ho puguin fer servir per barallar-se entre ells. Aquest nou model destinat a l’Aràbia Sauditaa representat, per l’empresa catalana, un any d’investigació pel departament de I+D. D’entrada, s’han servit 100 unitats i s’espera que en els propers tres anys s’arribi a la quantitat de 800 .
Des de fa anys Canaletas ja té l’experiència de  produir models amb la mirada posada en la seguretat. Sobretot, destinades a pistes de tenis, col·legis, centres esportius... on preocupa especialment la integritat dels més petits.

Una vegada mes l’empresa ha desenvolupat un nou productetenint en compte els requeriments expressats pels seus clients.  Aquesta manera de procedir habitual a Canaletas, és sempre –segons el seu director- una aposta més segura, que l’altra també necessària d’investigació de productes nous. L’empresa amplia els models del seu catàleg gràcies als èxits aconseguits a l’hora de complaure les exigències dels seus clients.
 
Canaletas –dirigida ara per la segona generació familiar- ha tingut l’habilitat de saber esquivar la crisis i amb una plantilla de 30 treballadors, fabrica una amplia gamma de models, dels quals un 40% van a l’exportació; països europeus, nord d’Àfrica i països del golf pèrsic. Aquesta expansió s’ha pogut esdevenir gràcies a l’assistència a fires en general especialitzades o també essencialment a través d’internet, cosa que permet estar connectat  d’una manera global internacionalment.

Actualment, Canaletas està homologant fonts pel govern polonès i també està creant una font totalment incrustada a la paret per a competir amb el mercat nord-americà.Un dels principals objectius de la direcció de Canaletas en el procés de crear nous  productes, és garantir que els materials utilitzats no alterin la qualitat de l’aigua.

http://www.elmundo.es/economia/2014/12/11/548882c5e2704e61788b4583.html
Canaletas
2017-08-31 17:33:21
Canaletas crea una font “antivandàlica” per a presons,destinada als països àrabs.
/-ca/blog/Canaletas+crea+una+font+“antivandàlica”+per+a+presons,destinada+als+països+àrabs./ia152
... ...