Història
 
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Últimes notícies de premsa
 
Cargando
Del 6 de novembre al 9 de novembre Aquatech Amsterdam 2023 va reunir més de 800 expositors i 20.000
Canaletas ha estat seleccionada per l’organització per a facilitar la hidratació dels milers d
Representen un 23% del total d’exportacions del 2021. Canaletas es posiciona com a marca líder en
El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitri
L’entrevista del mes de maig està dedicada a Jordi Morera Queral, Director Gerent de Ca
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sani
L’actual crisi ha fet que moltes empreses hagin desaparegut o hagin sofert una important reducció
 

Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Prensa

Diaris

Canaletas certifica la qualitat de les seves fonts d’aigua amb la norma UNE 149101

Prensa
Els diversos assaigs realitzats garanteixen que les fonts d'aigua refrigerada elaborades per Canaletas no alteren la composició de l'aigua d'acord amb els paràmetres establerts per l'esmentada norma.
 
HOSTELVENDING
16/04/2013 

Canaletas certifica per primera vegada a Espanya la qualitat de les seves fonts d’aigua amb la norma UNE 149101.

El fabricant de fonts d’aigua Canaletas és la primera empresa espanyola que certifica la qualitat dels seus dispensadors mitjançant el compliment de la norma UNE 149101, segons informa aquesta companyia. Les fonts d’aquesta empresa no modifiquen la composició de l’aigua.

Els diversos assaigs efectuats garanteixen que les fonts elaborades per Canaletas no alteren la composició de l’aigua segons els paràmetres establerts per l’esmentada norma. La certificació és el resultat de diversos mesos d’assaigs i proves sobre les fonts d’aigua de Canaletas que han permès que l’experimentat laboratori Laboratorio Dr. Oliver Rodés analitzi més de 100 paràmetres microbiològics i físico-químics. Per a la realització dels assaigs, l’empresa OCA Instituto de Certificación va extreure les mostres dels equips, els va precintar i els va traslladar al laboratori, on van ser instal•lats dins una sala especialment condicionada i dotada de circuit hidràulic. Posteriorment, OCA Instituto de Certificación, va realitzar una auditoria del procés de producció, que garanteix que el compliment de la norma s’estén també a la producció de Canaletas. 

El director general de Canaletas, Jordi Morera, va afirmar que "per complir la norma UNE 149101 tot just hem hagut de modificar algun procés, el que ha resultat àmpliament satisfactori per a Canaletas, ja que hem pogut confirmar la qualitat de les fonts fabricades per l’empresa al llarg dels seus més de 47 anys d’història".

En una nota de premsa Canaletas va explicar que porta a terme "un procés continuat d’investigació per millorar els seus productes i estar a l’avantguarda del sector exportant als cinc continents. Aquesta sensibilitat va convertir Canaletas en  la primera empresa europea a certificar els seus sistemes d’higienització d’acord amb les normes establertes per la WE (Water Cooler Europe Association)".

El propòsit de la norma UNE 149101, que ha estat elaborat per la Asociación Española de Normalización y Certificación, és protegir la salut dels consumidors, en aquest cas dels usuaris que beuen de les fonts que prenen l’aigua de la xarxa i estableix els límits d’impureses de l’aigua. Els paràmetres d’anàlisi desenvolupen el Reial Decret 140/2003 que establia els criteris sanitaris de la qualitat de l’aigua per a consum humà d'acord amb les exigències de la Directiva de la Unió Europea aprovada el 1998.

Canaletas és una empresa d’origen familiar fundada el 1965 i que centra la seva activitat en el disseny i la fabricació de tot tipus de fonts i dispensadors d’aigua refrigerada. Amb seu a El Prat de Llobregat (Barcelona),la companyia compta amb delegacions a Madrid, Andalusia i País Basc, així com amb una important xarxa de distribuïdors que cobreix tot el territori nacional. Alhora, també està present a la Unió Europea i exporta a zones molt diverses. L’empresa ha enregistrat nombroses patents al llarg de la seva història.
Canaletas
2017-08-01 11:18:02
Canaletas certifica la qualitat de les seves fonts d’aigua amb la norma UNE 149101
/-ca/blog/Canaletas+certifica+la+qualitat+de+les+seves+fonts+d’aigua+amb+la+norma+UNE+149101/ia51
... ...