Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Nuevo
Filtres depuradors especialment dissenyats per l’ús a la llar. Equip complet de depuració per osmosi inversa. Aixetes especials per al model minicool.  Osmosis inversa
Filtres depuradors especialment dissenyats per l’ús a la llar. Equip complet de depuració per osmosi inversa. Aixetes especials per al model minicool.  Filt. sobremesa
Filtres depuradors especialment dissenyats per l’ús a la llar. Equip complet de depuració per osmosi inversa. Aixetes especials per al model minicool.  Cart. recambio
Filtres depuradors especialment dissenyats per l’ús a la llar. Equip complet de depuració per osmosi inversa. Aixetes especials per al model minicool.  Grifo multimando

Filtres d'aigua per a ús domèstic

 

EQUIP DOMÈSTIC DE FILTRACIÓ PER OSMOSI INVERSA

Amb l’equip domèstic de filtració per osmosi inversa obtindrà aigua de gran puresa, mitjançant un sistema de filtració de gran capacitat, que elimina fins el més petit microorganisme o partícules que pogués tenir l’aigua.
 

El sistema de filtració està compost per:

  • Pre-filtre de sediments.
  • Filtre de carbó actiu.
  • Membrana d’osmosi inversa.
  • Post-filtre de carbó actiu.

És un equip d’osmosi inversa patentat i únic al mercat, el disseny del qual evita la necessitat de múltiples connexions i tubs, evitant les usuals pèrdues d’aigua presents en altres equips.

Sistema amb filtres molt fàcils de substituir. Incorpora una bomba que assegura la pressió requerida de l’aigua d’entrada necessària per a un funcionament correcte i un dipòsit acumulador a pressió de 12 litres de capacitat.

S’instal•la sota l’aigüera de la cuina i requereix presa d’aigua, desguàs i electricitat, com si fos una rentadora. També s’ha d’instal•lar l’aixeta per a l’aigua depurada, que pot ser l’estàndard de l’equip o bé un altre model multi-comandament de disseny més elegant.
 

 

FILTRES ESPECIALS ÚS DOMÈSTIC

Filtres especialment desenvolupats per utilitzar a la llar, de fàcil instal•lació i comoditat d’ús. Es situen sobre el taulell de la cuina i n’hi ha prou amb connectar-lo a l’aixeta habitual per tenir aigua en perfectes condicions. El filtre consisteix en un contenidor exterior a l’interior del qual es col•loca el cartutx filtrant i una aixeta de la qual s’obté l’aigua filtrada.


Models

Filtre depurador d'aigua domèstic FL
Cartutx de plàstic de color transparent i filtre C-115.

Filtre depurador d'aigua domèstic acer FL
Cartutx d’acer inoxidable i filtre C-115 (Possibilitat d’instal•lar-lo sota l’aigüera o adossar-lo a la paret).

 

CCartutx C-115

  • Cartutx de recanvi per a filtres domèstics.
  • Cartutx de carbó actiu en bloc amb una filtració de 5 µm i capacitat de depuració de més de 22.000 litres d’aigua o durabilitat d’1 any.
  • Combina les funcions d’un filtre de sediments, que elimina les petites partícules que pogués tenir l’aigua, amb les propietat del carbó actiu per possibles mals gustos i olors.
nsf-sello
 

AIXETA MULTI-COMANDAMENT PER AL REFREDADOR MINICOOL O EQUIP D’OSMOSI

Elegant aixeta que substitueix el filtre estàndard inclòs en el refredador minicool o en l’equip d’osmosi inversa domèstic. Els comandaments de l’aixeta permeten seleccionar aigua calenta, aigua freda o natural sense filtrar i aigua filtrada.
 
 
Història
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Premsa
Canaletas tanca l'any 2023 amb un creixement del 20% en facturació i un 30% en exportacions, destacant el seu compromís amb la sostenibilitat i l'expansió internacional.
Del 6 de novembre al 9 de novembre Aquatech Amsterdam 2023 va reunir més de 800 expositors i 20.000 experts del sector de l'aigua.
Canaletas ha estat seleccionada per l’organització per a facilitar la hidratació dels milers d’aficionats desplaçats, incorporant algunes de les seves fonts d’aigua en els parcs més propers als estadis. 
Representen un 23% del total d’exportacions del 2021. Canaletas es posiciona com a marca líder en aquesta zona gràcies a la seva elevada qualitat.
... ...