Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

La forma més higiènica i innòcua d’utilitzar fonts d'aigua és mitjançant un brollador del qual l'aigua surt de baix cap a dalt.

Recomanacions per a l'ús de fonts

La forma més higiènica i innòcua d’utilitzar fonts d'aigua per beure, reomplir gots o altres recipients és mitjançant un brollador del qual l'aigua surt de baix cap a dalt.

 

Actualment no hi ha constància científica que el virus SARS-CoV-2 (causant de la malaltia COVID-19) es transmeti per l'aigua, encara més, sembla que tot indica que no es transmet per l’aigua. 

El Ministeri de Sanitat d’Espanya, en un comunicat amb data 6 d'abril de 2020, conclou: El tractament actual de desinfecció d’aigües a Espanya assegura un nivell adequat de protecció de les aigües de consum i fa que sigui segura per beure, cuinar i per a l’ús higiènic.

Així i tot, Canaletas recorda a tots els usuaris que la forma més higiènica i innòcua d’utilitzar fonts d'aigua per beure, reomplir gots o altres recipients és mitjançant un assortidor del qual l’aigua surt de baix cap a dalt.
Això és per diversos motius:
 
-  El assortidor està protegit per un orelló protector perquè no s’hi pugui apropar la boca.
-  Per reomplir qualsevol recipient, forçosament s’ha de fer en el tram per on cau l’aigua. Físicament és impossible fer-ho tocant el assortidor. 
-  El flux d’aigua cap a fora impedeix que qualsevol bacteri o virus pugui retrocedir per l’aigua. 
-  L’aigua que no s’aprofita va directament al desguàs. En el cas de fonts d’aigua amb omplegots o ompleampolles, són segures d’utilitzar si es pren la precaució de no tocar el final del tub amb la boca de l’ampolla. 
L’eliminació del assortidor d’aigua pot ser contraproduent, ja que qualsevol persona que vulgui beure, si no disposa de got o ampolla, pot tenir la intenció de beure directament de l’omplegots.

Recomanem rentar el plat superior de la font amb més freqüència del que és habitual amb algun desinfectant amb base d’alcohol, mai amb base d’hipoclorit sòdic (lleixiu).

Per substituir els polsadors manuals de les fonts Canaletas de assortidor* instal·lades amb anterioritat, Canaletas ha desenvolupat un conjunt de pedal fàcil d'acoblar i també disposa de models nous de fonts de pedal o amb sensor de proximitat. Si voleu més informació, consulteu el departament comercial.

*Sèrie 4, 6, 6RO, 8, TANEX (consulteu-nos per a la resta de models). 

 

pdf Descarregar pdf  Sol·liciti informació
Història
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Premsa
El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitrió de la 3a Nit Empresarial, que va reunir més de 140 empreses el passat 26 de maig. L'associació El Prat Empresarial va ser constituïda fa deu anys i aglutina empreses, representants d'associacions empresarials i de les administracions públiques.
L’entrevista del mes de maig està dedicada a Jordi Morera Queral, Director Gerent de Canaletas SA. És Enginyer Industrial Superior i tota la seva vida professional ha estat vinculada a Canaletas S.A. Va començar l’any 1987 tot i que hem de tenir en compte que prèviament, durant els estius quan era petit, ja va començar des del punt més inicial de l’empresa.
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sanitàries actuals. Es tracta d’una font mans lliures, dissenyada especialment per reomplir ampolles de 0,5 litres i eliminar l’ús dels gots de plàstic.
L’actual crisi ha fet que moltes empreses hagin desaparegut o hagin sofert una important reducció de la facturació. Però la pandèmia també ha afavorit casos de millora i adequació en el teixit empresarial de Catalunya. 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...