Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Premsa sobre novetats de Canaletas referents al COVID-19.

Premsa de Canaletas respecte al COVID-19

Premsa sobre novetats de Canaletas referents al COVID-19

 

Augmenta la demanda de fonts d’aigua de “MANS LLIURES”

Després de l'esclat de la crisi causada pel coronavirus, la companyia fabricant de fonts d’aigua Canaletas ha experimentat un augment important en la demanda de fonts de “mans lliures”, unes fonts que no necessiten l’ús de les mans per funcionar. Aquest increment de la demanda prové tant d’Espanya com de diversos països europeus.

En els models de fonts d’aigua de “mans lliures” l’aigua s’acciona prement un pedal d’acer inoxidable integrat a la font o mitjançant un sensor remot frontal. Canaletas té una àmplia experiència en aquest tipus de fonts, ja que fa dècades que les fabrica per a moltes empreses, sobretot del sector de l'alimentació i farmacèutic, uns segments que segueixen uns estàndards d’higiene 

Llegir més: : https://revistamundovending.com/empresas/aumenta-la-demanda-de-fuentes-de-agua-manos-libres


Recomanacions per a l'ús de fonts d'aigua davant la COVID-19

Així i tot, Canaletas recorda a tots els usuaris que la forma més higiènica i innòcua d’utilitzar fonts d'aigua per beure, reomplir gots o altres recipients és mitjançant un assortidor del qual l’aigua surt de baix cap a dalt.
Això és per diversos motius:
 
-  El assortidor està protegit per un orelló protector perquè no s’hi pugui apropar la boca.
-  Per reomplir qualsevol recipient, forçosament s’ha de fer en el tram per on cau l’aigua. Físicament és impossible fer-ho tocant el assortidor. 
-  El flux d’aigua cap a fora impedeix que qualsevol bacteri o virus pugui retrocedir per l’aigua. 
-  L’aigua que no s’aprofita va directament al desguàs. En el cas de fonts d’aigua amb omplegots o ompleampolles, són segures d’utilitzar si es pren la precaució de no tocar el final del tub amb la boca de l’ampolla. 
 

Llegir més: https://www.revistamundovending.com/empresas/fuentes-de-agua-en-tiempo-de-coronavirus
 

 

Història
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Premsa
El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitrió de la 3a Nit Empresarial, que va reunir més de 140 empreses el passat 26 de maig. L'associació El Prat Empresarial va ser constituïda fa deu anys i aglutina empreses, representants d'associacions empresarials i de les administracions públiques.
L’entrevista del mes de maig està dedicada a Jordi Morera Queral, Director Gerent de Canaletas SA. És Enginyer Industrial Superior i tota la seva vida professional ha estat vinculada a Canaletas S.A. Va començar l’any 1987 tot i que hem de tenir en compte que prèviament, durant els estius quan era petit, ja va començar des del punt més inicial de l’empresa.
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sanitàries actuals. Es tracta d’una font mans lliures, dissenyada especialment per reomplir ampolles de 0,5 litres i eliminar l’ús dels gots de plàstic.
L’actual crisi ha fet que moltes empreses hagin desaparegut o hagin sofert una important reducció de la facturació. Però la pandèmia també ha afavorit casos de millora i adequació en el teixit empresarial de Catalunya. 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...