Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Nuevo
Consulti les diferents possibilitats d’higienització. La higienització és un procés de desinfecció completa i periòdica de la font o refredador.

Higienització

A determinades zones del Servei Tècnic de Canaletas o un distribuïdor autoritzat, poden oferir-li la higienització de les fonts i refredadors d'aigua per aconseguir una millor seguretat higiènica.


Concepte

La higienització de les fonts d’aigua és un procés de desinfecció de l’interior o l’exterior de la font d’aigua. L’objectiu és eliminar els possibles microorganismes que es poden desenvolupar al seu interior (dipòsit i connexions d’aigua) i als sortidors o aixetes per obtenir aigua de major qualitat amb major seguretat higiènica per al consumidor.


Obligatorietat

És obligatori per als membres de les Associacions Europees de Fonts / Refredadors d’Aigua, organitzacions que vetllen per la qualitat i seguretat dels productes que es subministren a l’usuari final.
D’acord amb aquestes normes, les fonts/ refredadors s’han d’higienitzar periòdicament i mitjançant un sistema l’eficàcia del qual hagi estat certificada, tot i que actualment no existeix un decret o directiva europea que obligui a realitzar-lo.


Sistema d'higienizació CANVAP de Canaletas

Canaletas ha estat una de les empreses pioneres d’Europa en el desenvolupament d’un procés d’higienització eficaç, segur i ràpid.
El sistema CANVAP d’higienització es realitza mitjançant vapor, de manera que en pocs segons s’assoleix una temperatura de 85ºC a l’interior de la font, i en uns minuts es desinfecta. Es realitza per part de tècnics especialitzats que segueixen el mètode establert en el protocol d’higienització.


Certificació del sistema CANVAP de Canaletas

El laboratori Dr. Oliver Rodes (especialitzat en anàlisis d’aigua) ha realitzat extenses proves que verifiquen l’eficàcia del sistema CANVAP i ha col•laborat amb Canaletas en el desenvolupament del protocol d’higienització.

 


Veure certificats

higienizacion
Veure certificat EBWA 2005
Veure certificat EBWA 2007
Veure certificat EBWA 2009
Història
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Premsa
Canaletas ha estat seleccionada per l’organització per a facilitar la hidratació dels milers d’aficionats desplaçats, incorporant algunes de les seves fonts d’aigua en els parcs més propers als estadis. 
Representen un 23% del total d’exportacions del 2021. Canaletas es posiciona com a marca líder en aquesta zona gràcies a la seva elevada qualitat.
El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitrió de la 3a Nit Empresarial, que va reunir més de 140 empreses el passat 26 de maig. L'associació El Prat Empresarial va ser constituïda fa deu anys i aglutina empreses, representants d'associacions empresarials i de les administracions públiques.
L’entrevista del mes de maig està dedicada a Jordi Morera Queral, Director Gerent de Canaletas SA. És Enginyer Industrial Superior i tota la seva vida professional ha estat vinculada a Canaletas S.A. Va començar l’any 1987 tot i que hem de tenir en compte que prèviament, durant els estius quan era petit, ja va començar des del punt més inicial de l’empresa.
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...