Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Suport per a gel desinfectant per a les fonts d'aigua Canaletas.

Accessori Portagel

Suport per a gel desinfectant per a les fonts d'aigua Canaletas.
Higiene màxima a l'hora de beure aigua.

 
  • Per accedir fàcilment al gel o la solució desinfectant abans i després d'accionar les fonts amb les mans.
  • Fabricat amb acer inoxidable.
  • Es pot acoblar molt senzillament a les fonts i els dispensadors instal·lats, als nous o, si ho preferiu, a la paret *.
  • Compatible amb la majoria de dispensadors de gel del mercat.
  • Mida: 1.140 mm (alçària) i 914 mm (diàmetre).
  • Se subministren les peces necessàries.
       *excepte dispensadors amb garrafa i de la marca Fonlife.  
   

 

pdf Descarregar pdf  Sol·liciti informació
Història
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Premsa
Canaletas ha estat seleccionada per l’organització per a facilitar la hidratació dels milers d’aficionats desplaçats, incorporant algunes de les seves fonts d’aigua en els parcs més propers als estadis. 
Representen un 23% del total d’exportacions del 2021. Canaletas es posiciona com a marca líder en aquesta zona gràcies a la seva elevada qualitat.
El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitrió de la 3a Nit Empresarial, que va reunir més de 140 empreses el passat 26 de maig. L'associació El Prat Empresarial va ser constituïda fa deu anys i aglutina empreses, representants d'associacions empresarials i de les administracions públiques.
L’entrevista del mes de maig està dedicada a Jordi Morera Queral, Director Gerent de Canaletas SA. És Enginyer Industrial Superior i tota la seva vida professional ha estat vinculada a Canaletas S.A. Va començar l’any 1987 tot i que hem de tenir en compte que prèviament, durant els estius quan era petit, ja va començar des del punt més inicial de l’empresa.
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...