Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Protocolo específico COVID-19: Mantenimiento y puesta en marcha de las fuentes de agua Canaletas.

Protocol específic per a manteniment

Protocolo específico COVID-19: Mantenimiento y puesta en marcha de las fuentes de agua Canaletas.

 

Hemos desarrollado un protocolo específico teniendo en cuenta las circunstancias actuales del COVID-19 para el mantenimiento o reparación de las fuentes de agua en las instalaciones de nuestros clientes. También contemplamos como poner nuevamente en funcionamiento aquellas fuentes que lleven tiempo en reposo.

Este protocolo esta realizado conforme los conocimientos que disponemos actualmente sobre el COVID-19 y coronavirus en general.

 

 

pdf Descargar pdf  Solicite información
Història
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Premsa
El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitrió de la 3a Nit Empresarial, que va reunir més de 140 empreses el passat 26 de maig. L'associació El Prat Empresarial va ser constituïda fa deu anys i aglutina empreses, representants d'associacions empresarials i de les administracions públiques.
L’entrevista del mes de maig està dedicada a Jordi Morera Queral, Director Gerent de Canaletas SA. És Enginyer Industrial Superior i tota la seva vida professional ha estat vinculada a Canaletas S.A. Va començar l’any 1987 tot i que hem de tenir en compte que prèviament, durant els estius quan era petit, ja va començar des del punt més inicial de l’empresa.
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sanitàries actuals. Es tracta d’una font mans lliures, dissenyada especialment per reomplir ampolles de 0,5 litres i eliminar l’ús dels gots de plàstic.
L’actual crisi ha fet que moltes empreses hagin desaparegut o hagin sofert una important reducció de la facturació. Però la pandèmia també ha afavorit casos de millora i adequació en el teixit empresarial de Catalunya. 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...