Canaletas
Nuevo
100 out of 100 based on 85 user ratings
Es poden acoblar a la font o adossar a la paret. Fabricats amb acer A-304. Gots de plàstic compatibles amb porta gots.

Portavasos i diversos

PORTA GOTS

Porta gots per accedir fàcilment als gots.
Disseny en forma d’una columna vertical.
Fabricats totalment amb acer inoxidable.
Per acoblar als refredadors de garrafa (Series 1,3,7) o models d’instal•lació directa (Series ID, 9ID, OI) o adossar a la paret.
Gran capacitat per contenir gots: 95 x 220cc gots.
Amb visor dels últims gots, per reposar-los a temps.
 

GOTS

Gots de plàstic de 220 c.c.
Color blanc.
Compatibles amb porta gots.
 

GARRAFES

Garrafes per reomplir reutilitzables, permeten utilitzar l’aigua que es desitgi i no dependre de subministraments externs més costosos.
Garrafa de dues mides: 12,7 o 18,9 litres.
La garrafa de 12,7 litres té l’avantatge de tenir menor pes i, per tant, la facilitat de col•locació sobre la font que pot ser realitzada per qualsevol persona.
Fabricades amb policarbonat.
Història
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Premsa
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sanitàries actuals. Es tracta d’una font mans lliures, dissenyada especialment per reomplir ampolles de 0,5 litres i eliminar l’ús dels gots de plàstic.
L’actual crisi ha fet que moltes empreses hagin desaparegut o hagin sofert una important reducció de la facturació. Però la pandèmia també ha afavorit casos de millora i adequació en el teixit empresarial de Catalunya. 
Jordi Morera, sosté que una de les claus del seu èxit és saber créixer escoltant les necessitats del mercat, tant nacional com internacional, i tenint cura tant del producte que fabriquen com de les persones que formen part de la companyia
Una de les coses que han fet més mal a les empreses són les notícies falses, normalment escampades de forma viral per SMS o xarxes socials. Si es poguessin limitar o si la informació que circula fos més clara, l'afectació al comerç seria menor.
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...