Canaletas
Nuevo
100 out of 100 based on 85 user ratings
Consulti les diferents possibilitats d’higienització. La higienització és un procés de desinfecció completa i periòdica de la font o refredador.

Higienització

A determinades zones del Servei Tècnic de Canaletas o un distribuïdor autoritzat, poden oferir-li la higienització de les fonts i refredadors d'aigua per aconseguir una millor seguretat higiènica.


Concepte

La higienització de les fonts d’aigua és un procés de desinfecció de l’interior o l’exterior de la font d’aigua. L’objectiu és eliminar els possibles microorganismes que es poden desenvolupar al seu interior (dipòsit i connexions d’aigua) i als sortidors o aixetes per obtenir aigua de major qualitat amb major seguretat higiènica per al consumidor.


Obligatorietat

És obligatori per als membres de les Associacions Europees de Fonts / Refredadors d’Aigua, organitzacions que vetllen per la qualitat i seguretat dels productes que es subministren a l’usuari final.
D’acord amb aquestes normes, les fonts/ refredadors s’han d’higienitzar periòdicament i mitjançant un sistema l’eficàcia del qual hagi estat certificada, tot i que actualment no existeix un decret o directiva europea que obligui a realitzar-lo.


Sistema d'higienizació CANVAP de Canaletas

Canaletas ha estat una de les empreses pioneres d’Europa en el desenvolupament d’un procés d’higienització eficaç, segur i ràpid.
El sistema CANVAP d’higienització es realitza mitjançant vapor, de manera que en pocs segons s’assoleix una temperatura de 85ºC a l’interior de la font, i en uns minuts es desinfecta. Es realitza per part de tècnics especialitzats que segueixen el mètode establert en el protocol d’higienització.


Certificació del sistema CANVAP de Canaletas

El laboratori Dr. Oliver Rodes (especialitzat en anàlisis d’aigua) ha realitzat extenses proves que verifiquen l’eficàcia del sistema CANVAP i ha col•laborat amb Canaletas en el desenvolupament del protocol d’higienització.

 


Veure certificats

higienizacion
Veure certificat EBWA 2005
Veure certificat EBWA 2007
Veure certificat EBWA 2009
Història
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Premsa
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sanitàries actuals. Es tracta d’una font mans lliures, dissenyada especialment per reomplir ampolles de 0,5 litres i eliminar l’ús dels gots de plàstic.
L’actual crisi ha fet que moltes empreses hagin desaparegut o hagin sofert una important reducció de la facturació. Però la pandèmia també ha afavorit casos de millora i adequació en el teixit empresarial de Catalunya. 
Jordi Morera, sosté que una de les claus del seu èxit és saber créixer escoltant les necessitats del mercat, tant nacional com internacional, i tenint cura tant del producte que fabriquen com de les persones que formen part de la companyia
Una de les coses que han fet més mal a les empreses són les notícies falses, normalment escampades de forma viral per SMS o xarxes socials. Si es poguessin limitar o si la informació que circula fos més clara, l'afectació al comerç seria menor.
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...