Canaletas
Nuevo
100 out of 100 based on 85 user ratings
Font d'aigua que consta dels avantatges d’una font d’instal•lació juntament amb una imatge més elegant. Disseny en forma circular.
Font d'aigua que consta dels avantatges d’una font d’instal•lació juntament amb una imatge més elegant. Disseny en forma circular.

Font d'aigua SERIE 6RO

Perfecta combinació entre elegància i funcionalitat.

  • Per a qui necessita els avantatges d’una font d’instal•lació, juntament amb un atractiu disseny.
  • Elegant plat superior d’estructura circular.
  • Requereix entrada d’aigua, desguàs i endoll.
  • Fabricació exterior i interior amb acer inoxidable A-304.
  • Protecció higiènica a la sortida d’aigua del sortidor.
  • Temperatura de l’aigua freda fàcilment regulable.
  • Possibilitat de beure, a més amb gots, en els models amb omple gots (LV).
  • Es recomana la instal•lació d’un filtre depurador per millorar la qualitat de l’aigua.

 

Models


M-6ARO
Sortidor accionat mitjançant polsador per aigua freda.

M-6AROLV
Sortidor y omple gots (LV). 
Aigua freda en ambdós.
 
D'acord normes seguretat elèctrica
D'acord normes d'higienització
D'acord norma UNE 149101
POTÈNCIA FRIGORÍFICA (W)350
POTÈNCIA FRIGORÍFICA (W)200
INTENSITAT ELÈCTRICA 230 V 50 Hz monofásic (A)0.9
CAPACITAT DE FRED (l/h)30
TEMPS PER OMPLIR UN GOT (segons)60
TEMPERATURA SORTIDA (ºC) (Regulable per termòstat)4 - 11
GAS REFRIGERANT ECOLÒGIC (sense CFC)R-134a
FRED PER SERPERTI EN ACER INOXIDABLE4,5
PES (kg)28

Model M-6ARO

Model M-6AROLV

FILTRES DEPURADORS

Es recomana l’ús d’un filtre depurador de carbó actiu per obtenir aigua en condicions òptimes, gràcies a l’eliminació de les males olors i sabors com el del clor i les petites partícules o contaminants orgànics que poguessin trobar-se a l’aigua.
 

Models


M-105
Filtre depurador de plàstic i cartutx C-115 Pressió màxima 8 Kg / cm3 Connexió d’aigua de ½ polzada.
 
M-115
Filtre depurador d’acer inoxidable i cartutx C-115 A prova de grans pressions fins a 21Kg. / cm3 (especialment davant d’increments sobtats de la pressió de l’aigua) Connexió d’aigua de ½ polzada.

CARTUCHO C-117
Cartutx de recanvi per filtres M-105 i M-115. Cartutx especialment seleccionat per Canaletas per les fonts d’instal•lació, degut a la seva qualitat i idònies prestacions ja que es requereix una elevada capacitat de filtració.
Cartutx de carbó actiu en bloc amb una filtració de 5µm i capacitat de depuració de més de 22.000 litres d’aigua o durabilitat d’1 any. Combina les funcions d’un filtre de sediments, que elimina les petites partícules que pogués contenir l’aigua, juntament amb les propietats del carbó actiu per possibles mals gustos i olors. La capa prefiltrant de polipropilè allarga la vida útil del cartutx.nsf-sello
 
RECOMANACIÓ
Canaletas recomana el canvi del cartutx un cop l’any, especialment abans de la temporada d’estiu, però la freqüència pot ser major depenent de la qualitat de l’aigua i el grau d’utilització.
 
 

Servei Tècnic Canaletas

Per tenir les fonts sempre en perfecte estat i facilitar-li el canvi del cartutx, el Servei Tècnic de Canaletes o un distribuïdor autoritzat, cada temporada recorden als seus clients la conveniència de reemplaçar el cartutx antic (1).

A més, en determinades zones poden oferir-li el servei de canvi de cartutx juntament amb una revisió completa i higienització de la mateixa, per disposar de la font en perfectes condicions d'ús.
 

¿ Què és la higienització ?
 

(1) Per poder oferir aquest servei, és important que ens faciliti les dades de la font.
pdf Descarregar pdf  Sol·liciti informació
Història
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Premsa
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sanitàries actuals. Es tracta d’una font mans lliures, dissenyada especialment per reomplir ampolles de 0,5 litres i eliminar l’ús dels gots de plàstic.
L’actual crisi ha fet que moltes empreses hagin desaparegut o hagin sofert una important reducció de la facturació. Però la pandèmia també ha afavorit casos de millora i adequació en el teixit empresarial de Catalunya. 
Jordi Morera, sosté que una de les claus del seu èxit és saber créixer escoltant les necessitats del mercat, tant nacional com internacional, i tenint cura tant del producte que fabriquen com de les persones que formen part de la companyia
Una de les coses que han fet més mal a les empreses són les notícies falses, normalment escampades de forma viral per SMS o xarxes socials. Si es poguessin limitar o si la informació que circula fos més clara, l'afectació al comerç seria menor.
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...