Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Volem recollir aquestes afirmacions del Ministeri de Sanitat i d'associacions d’empreses del sector respecte al fet que l’ús de les fonts d’aigua és una PRÀCTICA SEGURA.

Documents d'organismes / associacions

Volem recollir aquestes afirmacions del Ministeri de Sanitat i d'associacions d’empreses del sector respecte al fet que l’ús de les fonts d’aigua és una PRÀCTICA SEGURA: 


MINISTERI DE SANITAT D’ESPANYA
El tractament actual de desinfecció d’aigües a Espanya assegura un nivell adequat de protecció de les aigües de consum i fa que sigui segura per beure, cuinar i per a l’ús higiènic.   

Vegeu el text complet: Coronavirus i aigua de consum


AQUA ESPANYA
L’Associació Espanyola d’Empreses del Sector de l’Aigua – AQUA ESPAÑA – vol recordar a la ciutadania que el consum de l'aigua de l'aixeta a Espanya en la situació actual de la COVID-19, és una PRÀCTICA SEGURA, tal com ho indica l’Organització Mundial de la Salut a l’informe Water, sanitation, hygiene and waste management for the COVID-19 virus, del 3 de març de 2020, i tal com ho ha recordat l'associació espanyola AEAS, representant dels operadors de les estacions potabilitzadores i depuradores a Espanya.  

Vegeu el text complet: Beure aigua de l'aixeta és segur en el marc de la COVID-19

En aquests moments d’higienització màxima dels espais col·lectius i de distància social davant la COVID-19, és segur seguir utilitzant les fonts dispensadores d’aigua?
SÍ.
Simplement, es tracta d’aplicar a les fonts dispensadores d’aigua les mesures higièniques que s’apliquen en altres entorns i superfícies, com ara el mobiliari, els estris, les eines, els ordinadors, etc. Per tant, pel que fa a les fonts dispensadores d’aigua recomanem...    

Vegeu el text complet: Beure de fonts dispensadores aigua de xarxa de conformitat amb el RD 140/2003


ADEAC
En la situació actual d'expansió de la COVID-19, beure aigua dispensada per les fonts d’aigua mineral natural i les connectades a la xarxa d’aigua potable és una pràctica segura i sostenible amb el medi ambient. ADEAC garanteix que seguint les recomanacions generals d’higiene de mans i neteja de superfícies es minimitza el risc de contagi de l’aigua que es dispensa amb els equips. ADEAC obliga a seguir les pautes d’higiene de mans freqüent i de neteja de superfícies, tal com ho indiquen les autoritats sanitàries.  

Vegeu el text complet: Beure aigua en fonts dispensadores és una pràctica segura


WATERCOOLERS EUROPE
La directora científica de l’EFSA (Autoritat Europea de Seguretat Alimentària),Marta Hugas, va assenyalar: “Les experiències de brots anteriors de coronavirus similars, com el coronavirus que causa la síndrome respiratòria aguda greu (SARS-CoV) o el coronavirus que causa la síndrome respiratòria de l’Orient Mitjà (MERS),indiquen que no es va produir transmissió a través del consum d’aliments. Actualment no hi ha proves que suggereixin que aquest coronavirus sigui diferent en aquest sentit»   

Vegeu el text complet: Informe WE Fonts d’aigua i COVID-19


Dr. Albert Bosch Navarro, UB
Arran d’una consulta feta per l'Associació Espanyola de Dispensadors d’Aigua (ADEAC),vull expressar la meva valoració científica segons la qual la COVID-19 no s’ha de considerar com una malaltia susceptible de ser transmesa pel consum d’aigua o aliments.
/Dr. Albert Bosch Navarro, Director del Grup de Virus Entèrics, UB/

Vegeu el text complet: Comunicació del doctor Albert Bosch Navarro, catedràtic de microbiologia de la Universitat de Barcelona

 
Història
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Premsa
El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitrió de la 3a Nit Empresarial, que va reunir més de 140 empreses el passat 26 de maig. L'associació El Prat Empresarial va ser constituïda fa deu anys i aglutina empreses, representants d'associacions empresarials i de les administracions públiques.
L’entrevista del mes de maig està dedicada a Jordi Morera Queral, Director Gerent de Canaletas SA. És Enginyer Industrial Superior i tota la seva vida professional ha estat vinculada a Canaletas S.A. Va començar l’any 1987 tot i que hem de tenir en compte que prèviament, durant els estius quan era petit, ja va començar des del punt més inicial de l’empresa.
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sanitàries actuals. Es tracta d’una font mans lliures, dissenyada especialment per reomplir ampolles de 0,5 litres i eliminar l’ús dels gots de plàstic.
L’actual crisi ha fet que moltes empreses hagin desaparegut o hagin sofert una important reducció de la facturació. Però la pandèmia també ha afavorit casos de millora i adequació en el teixit empresarial de Catalunya. 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...