Suport per a gel desinfectant per a les fonts d'aigua Canaletas.

Accessori Portagel

Suport per a gel desinfectant per a les fonts d'aigua Canaletas.
Higiene màxima a l'hora de beure aigua.

 
  • Per accedir fàcilment al gel o la solució desinfectant abans i després d'accionar les fonts amb les mans.
  • Fabricat amb acer inoxidable.
  • Es pot acoblar molt senzillament a les fonts i els dispensadors instal·lats, als nous o, si ho preferiu, a la paret *.
  • Compatible amb la majoria de dispensadors de gel del mercat.
  • Mida: 1.140 mm (alçària) i 914 mm (diàmetre).
  • Se subministren les peces necessàries.
       *excepte dispensadors amb garrafa i de la marca Fonlife.  
   

 

pdf Descarregar pdf  Sol·liciti informació
Història
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Premsa
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sanitàries actuals. Es tracta d’una font mans lliures, dissenyada especialment per reomplir ampolles de 0,5 litres i eliminar l’ús dels gots de plàstic.
L’actual crisi ha fet que moltes empreses hagin desaparegut o hagin sofert una important reducció de la facturació. Però la pandèmia també ha afavorit casos de millora i adequació en el teixit empresarial de Catalunya. 
Jordi Morera, sosté que una de les claus del seu èxit és saber créixer escoltant les necessitats del mercat, tant nacional com internacional, i tenint cura tant del producte que fabriquen com de les persones que formen part de la companyia
Una de les coses que han fet més mal a les empreses són les notícies falses, normalment escampades de forma viral per SMS o xarxes socials. Si es poguessin limitar o si la informació que circula fos més clara, l'afectació al comerç seria menor.
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...