Història
 
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Últimes notícies de premsa
 
Cargando
El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitri
L’entrevista del mes de maig està dedicada a Jordi Morera Queral, Director Gerent de Ca
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sani
L’actual crisi ha fet que moltes empreses hagin desaparegut o hagin sofert una important reducció
Jordi Morera, sosté que una de les claus del seu èxit és saber créixer escoltant les necessitats
Una de les coses que han fet més mal a les empreses són les notícies falses, normalment escampade
La forma més higiènica i innòcua d’utilitzar fonts d'aigua per beure, reomplir gots o altres re
 

Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Blog de dispensadors i fonts d'aigua
Salut i benestar a casa gràcies als dispensadors d'aigua de Canaletas

Salut i benestar a casa gràcies als dispensadors d'aigua de Canaletas

Fonts i dispensadors d'aigua. Notícia 20/01/2014
Beure abundant aigua és molt important per assegurar el bon funcionament dels nostres òrgans i cèl · lules. Durant el dia cal beure uns dos litres d'aigua per mantenir el nostre cos hidratat. Disposar d'un dispensador d'aigua a la llar és una opció pràctica per assolir una bona hidratació. 

El sector de les fonts d'aigua i els dispensadors d'aigua està creixent gràcies a una creixent consciència de seguir hàbits de vida saludables i, de forma paral · lela, a la recerca per part de les empreses de noves formes per diversificar la seva activitat en el mercat de fonts i dispensadors d'aigua.

Canaletas ha desenvolupat dispensadors d'aigua de gran qualitat i seguretat per a ús domèstic. L'empresa ofereix un ampli ventall de dispensadors d'aigua i fonts d'aigua per a la llar que s'adapten a les necessitats i preferències de cada família. Especialment pensats per a aquest ús, són els dispensadors d'aigua de sobretaula que es distingeixen per les seves reduïdes dimensions i facilitat d'instal · lar en qualsevol cuina.


Sobre Canaletas

Canaletas és una empresa d'origen familiar fundada el 1965, que centra la seva activitat en el disseny i fabricació de tot tipus de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua, juntament amb la comercialització de filtres d'aigua. Disposa de més de 40 models diferents adaptades als requisits del client final, com a fonts d'aigua per a empreses, fàbriques, llar, col · legis ... etc. Amb seu al Prat de Llobregat (Barcelona),la companyia disposa de delegacions a Madrid, Andalusia i País Basc, així com d'una important xarxa de distribuïdors que cobreix tot el territori nacional. Al seu torn, també està present a la Unió Europea i exporta a zones molt diverses. 

En l'actualitat, Canaletas és el fabricant de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua amb més experiència d'Europa i es caracteritza pel seu esperit innovador, tal com demostren les nombroses patents que ha registrat al llarg dels seus més de 45 anys d'història . La companyia està dirigida actualment per la segona generació de la família Morera i destaca per la qualitat dels seus productes, que resisteixen al pas dels anys i ofereixen un "cicle de vida" superior al de la majoria de fonts i refredadors d'aigua del mercat.

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...