Història
 
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Últimes notícies de premsa
 
Cargando
Canaletas tanca l'any 2023 amb un creixement del 20% en facturació i un 30% en exportacions, destac
Del 6 de novembre al 9 de novembre Aquatech Amsterdam 2023 va reunir més de 800 expositors i 20.000
Canaletas ha estat seleccionada per l’organització per a facilitar la hidratació dels milers d
Representen un 23% del total d’exportacions del 2021. Canaletas es posiciona com a marca líder en
El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitri
L’entrevista del mes de maig està dedicada a Jordi Morera Queral, Director Gerent de Ca
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sani
 

Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Blog de dispensadors i fonts d'aigua
Salut i benestar a casa gràcies als dispensadors d'aigua de Canaletas

Salut i benestar a casa gràcies als dispensadors d'aigua de Canaletas

Fonts i dispensadors d'aigua. Notícia 20/01/2014
Beure abundant aigua és molt important per assegurar el bon funcionament dels nostres òrgans i cèl · lules. Durant el dia cal beure uns dos litres d'aigua per mantenir el nostre cos hidratat. Disposar d'un dispensador d'aigua a la llar és una opció pràctica per assolir una bona hidratació. 

El sector de les fonts d'aigua i els dispensadors d'aigua està creixent gràcies a una creixent consciència de seguir hàbits de vida saludables i, de forma paral · lela, a la recerca per part de les empreses de noves formes per diversificar la seva activitat en el mercat de fonts i dispensadors d'aigua.

Canaletas ha desenvolupat dispensadors d'aigua de gran qualitat i seguretat per a ús domèstic. L'empresa ofereix un ampli ventall de dispensadors d'aigua i fonts d'aigua per a la llar que s'adapten a les necessitats i preferències de cada família. Especialment pensats per a aquest ús, són els dispensadors d'aigua de sobretaula que es distingeixen per les seves reduïdes dimensions i facilitat d'instal · lar en qualsevol cuina.


Sobre Canaletas

Canaletas és una empresa d'origen familiar fundada el 1965, que centra la seva activitat en el disseny i fabricació de tot tipus de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua, juntament amb la comercialització de filtres d'aigua. Disposa de més de 40 models diferents adaptades als requisits del client final, com a fonts d'aigua per a empreses, fàbriques, llar, col · legis ... etc. Amb seu al Prat de Llobregat (Barcelona),la companyia disposa de delegacions a Madrid, Andalusia i País Basc, així com d'una important xarxa de distribuïdors que cobreix tot el territori nacional. Al seu torn, també està present a la Unió Europea i exporta a zones molt diverses. 

En l'actualitat, Canaletas és el fabricant de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua amb més experiència d'Europa i es caracteritza pel seu esperit innovador, tal com demostren les nombroses patents que ha registrat al llarg dels seus més de 45 anys d'història . La companyia està dirigida actualment per la segona generació de la família Morera i destaca per la qualitat dels seus productes, que resisteixen al pas dels anys i ofereixen un "cicle de vida" superior al de la majoria de fonts i refredadors d'aigua del mercat.

... ...