Història
 
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Últimes notícies de premsa
 
Cargando
El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitri
L’entrevista del mes de maig està dedicada a Jordi Morera Queral, Director Gerent de Ca
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sani
L’actual crisi ha fet que moltes empreses hagin desaparegut o hagin sofert una important reducció
Jordi Morera, sosté que una de les claus del seu èxit és saber créixer escoltant les necessitats
Una de les coses que han fet més mal a les empreses són les notícies falses, normalment escampade
La forma més higiènica i innòcua d’utilitzar fonts d'aigua per beure, reomplir gots o altres re
 

Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Blog de dispensadors i fonts d'aigua
Les millors opcions en fonts d’aigua

Les millors opcions en fonts d’aigua

Fonts i dispensadors d'aigua. Notícia 22/10/2018
Tal com indiquen les dades de l’Informe de Consum d’Alimentació del Ministeri d’Alimentació, el sector de l’aigua està vivint un bon moment. Aquest increment del consum, tant a fora com a dintre de la llar, està acompanyat d’una major quantitat d’opcions a l’hora d’accedir a l’element líquid.

Una de les eleccions que cada cop té més acceptació entre els consumidors és el mercat de les fonts d’aigua, que en els últims anys ha encadenat xifres de creixement destacades. En aquest sentit, cal destacar el paper de Canaletas, fabricant de fonts líder en el mercat, amb un creixement del 20% durant l’exercici passat.

En aquest context, no són només les empreses les que opten per aquestes solucions per tal de facilitar la hidratació als seus treballadors, sinó que hi ha cada cop més llars que decideixen instal·lar aquest tipus de dispositius.

Per tal de fer front a les demandes del mercat, Canaletas ofereix una gamma àmplia de productes com fonts d’aigua amb instal·lació o dispensadors d’aigua amb instal·lació o amb garrafa, dispositius que han estat tots creats per disposar d’aigua en perfectes condicions per al consum, tant a les llars com als centres de treball.

Sobre Canaletas

Canaletas és una empresa d'origen familiar fundada el 1965, que centra la seva activitat en el disseny i fabricació de tot tipus de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua, juntament amb la comercialització de filtres d'aigua. Disposa de més de 40 models diferents adaptades als requisits del client final, com a fonts d'aigua per a empreses, fàbriques, llar, col · legis ... etc. Amb seu al Prat de Llobregat (Barcelona),la companyia disposa de delegacions a Madrid, així com d'una important xarxa de distribuïdors que cobreix tot el territori nacional. Al seu torn, també està present a la Unió Europea i exporta a zones molt divers. 

En l'actualitat, Canaletas és el fabricant de fonts, dispensadors i refrigeradors d'aigua amb més experiència d'Europa i es caracteritza pel seu esperit innovador, tal com demostren les nombroses patents que ha registrat al llarg dels seus més de 50 anys d'història. La companyia està dirigida actualment per la segona generació de la família Morera i destaca per la qualitat dels seus productes, que resisteixen al pas dels anys i ofereixen un "cicle de vida" superior al de la majoria de fonts i dispensadors d'aigua del mercat.
 
 

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...