Història
 
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Últimes notícies de premsa
 
Cargando
Canaletas tanca l'any 2023 amb un creixement del 20% en facturació i un 30% en exportacions, destac
Del 6 de novembre al 9 de novembre Aquatech Amsterdam 2023 va reunir més de 800 expositors i 20.000
Canaletas ha estat seleccionada per l’organització per a facilitar la hidratació dels milers d
Representen un 23% del total d’exportacions del 2021. Canaletas es posiciona com a marca líder en
El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitri
L’entrevista del mes de maig està dedicada a Jordi Morera Queral, Director Gerent de Ca
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sani
 

Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Blog de dispensadors i fonts d'aigua
Les aplicacions per a mòbils afavoreixen el consum d'aigua, també dels dispensadors d'aigua

Les aplicacions per a mòbils afavoreixen el consum d'aigua, també dels dispensadors d'aigua

Fonts i dispensadors d'aigua. Notícia 20/01/2013
L'onada d'aplicacions per a mòbils i recursos en línia també ha arribat al sector de l'aigua. Les recomanacions sobre la importància de la hidratació per al benestar i la salut corporal i mental, així com el recordatori dels vuit gots d'aigua que s'han de prendre al dia basen les principals Apps que poden trobar al catàleg actual. Per complir amb la freqüència de gots indicada, els dispensadors i fonts d'aigua ofereixen solucions per proveir-se de forma còmoda, ràpida i saludable.

Drinking water o Water Your Body són dues de les aplicacions per a mòbils sobre el consum d'aigua que estan disponibles de forma gratuïta. A la primera l'usuari introdueix el nombre de gots d'aigua que vol beure al dia i l'aplicació s'ho va recordant. En Water your body és l'aplicació la que recomana la quantitat d'aigua que s'ha de prendre en funció del pes de cada persona. A més, ambdues aplicacions registren les estadístiques de l'aigua consumida. 

En els últims anys, les aplicacions per a mòbils que es dediquen a la promoció i la divulgació d'hàbits de vida saludables, des beure aigua fins a practicar exercici o menjar de forma equilibrada, són algunes de les més populars per al mercat de smartphones. Per als sectors econòmics que subministren serveis relacionats amb la salut, com el dels dispensadors d'aigua i fonts d'aigua, les innovacions en la tecnologia de consum representen una bona oportunitat de negoci.

Sobre Canaletas

Canaletas és una empresa d'origen familiar fundada el 1965, que centra la seva activitat en el disseny i fabricació de tot tipus de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua, juntament amb la comercialització de filtres d'aigua. Disposa de més de 40 models diferents adaptades als requisits del client final, com a fonts d'aigua per a empreses, fàbriques, llar, col · legis ... etc. Amb seu al Prat de Llobregat (Barcelona),la companyia disposa de delegacions a Madrid, Andalusia i País Basc, així com d'una important xarxa de distribuïdors que cobreix tot el territori nacional. Al seu torn, també està present a la Unió Europea i exporta a zones molt diverses. 

En l'actualitat, Canaletas és el fabricant de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua amb més experiència d'Europa i es caracteritza pel seu esperit innovador, tal com demostren les nombroses patents que ha registrat al llarg dels seus més de 45 anys d'història . La companyia està dirigida actualment per la segona generació de la família Morera i destaca per la qualitat dels seus productes, que resisteixen al pas dels anys i ofereixen un "cicle de vida" superior al de la majoria de fonts i refredadors d'aigua del mercat.

... ...