Història
 
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Últimes notícies de premsa
 
Cargando
El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitri
L’entrevista del mes de maig està dedicada a Jordi Morera Queral, Director Gerent de Ca
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sani
L’actual crisi ha fet que moltes empreses hagin desaparegut o hagin sofert una important reducció
Jordi Morera, sosté que una de les claus del seu èxit és saber créixer escoltant les necessitats
Una de les coses que han fet més mal a les empreses són les notícies falses, normalment escampade
La forma més higiènica i innòcua d’utilitzar fonts d'aigua per beure, reomplir gots o altres re
 

Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Blog de dispensadors i fonts d'aigua
La indústria de l'aigua embotellada redueix el seu impacte mediambiental

La indústria de l'aigua embotellada redueix el seu impacte mediambiental

Fonts i dispensadors d'aigua. Notícia 18/04/2013
La sostenibilitat mediambiental és una de les prioritats per al sector de l'aigua embotellada i les fonts i dispensadors d'aigua. Segons l'Associació Internacional d'Aigua Embotellada (IBWA),el reciclatge d'ampolles d'aigua ha augmentat significativament mentre que s'ha reduït l'ús del plàstic amb el qual es fabriquen, anomenat tereftalat de polietilè (PET).

D'acord amb les dades de la National Association for PET Container Resources (NAPCOR) referits als Estats Units, en els últims 11 anys el pes de les ampolles de plàstic de mig litre s'ha reduït almenys un 47,8%, fins a arribar als 9,9 grams.

Paral · lelament, als Estats Units l'índex de reciclatge d'ampolles de plàstic es va incrementar en 2011 un 38,6%, quan l'any anterior l'augment ja havia estat del 32,25%.

Del reciclatge, reducció i reutilització d'ampolles i garrafes de plàstic es beneficia especialment un sector compromès amb la qualitat, la salut i el medi ambient com el de l'aigua en cooler o dispensador d'aigua. Aquest és el cas de Canaletas, fabricant de dispensadors d'aigua, que compta amb el certificat de qualitat UNE 149.101 i un sistema propi d'higienització de les fonts d'aigua.

A més, una tendència de consum en alça en el ram de l'aigua en cooler és el dels dispensadors d'aigua d'instal · lació (POU),que estan connectats a la xarxa pública d'aigua i que, per tant, no necessiten botellones.  


Sobre Canaletas

Canaletas  és una empresa d'origen familiar fundada el 1965, que centra la seva activitat en el disseny i fabricació de tot tipus de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua, juntament amb la comercialització de filtres d'aigua. Disposa de més de 40 models diferents adaptades als requisits del client final, com a fonts d'aigua per a empreses, fàbriques, llar, col · legis ... etc. Amb seu al Prat de Llobregat (Barcelona),la companyia disposa de delegacions a Madrid, Andalusia i País Basc, així com d'una important xarxa de distribuïdors que cobreix tot el territori nacional. Al seu torn, també està present a la Unió Europea i exporta a zones molt diverses. 

En  l'actualitat, Canaletas és el fabricant de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua amb més experiència d'Europa i es caracteritza pel seu esperit innovador, tal com demostren les nombroses patents que ha registrat al llarg dels seus més de 45 anys d'història . La companyia està dirigida actualment per la segona generació de la família Morera i destaca per la qualitat dels seus productes, que resisteixen al pas dels anys i ofereixen un "cicle de vida" superior al de la majoria de fonts i refredadors d'aigua del mercat.

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...