Història
 
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Últimes notícies de premsa
 
Cargando
El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitri
L’entrevista del mes de maig està dedicada a Jordi Morera Queral, Director Gerent de Ca
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sani
L’actual crisi ha fet que moltes empreses hagin desaparegut o hagin sofert una important reducció
Jordi Morera, sosté que una de les claus del seu èxit és saber créixer escoltant les necessitats
Una de les coses que han fet més mal a les empreses són les notícies falses, normalment escampade
La forma més higiènica i innòcua d’utilitzar fonts d'aigua per beure, reomplir gots o altres re
 

Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Blog de dispensadors i fonts d'aigua
L'aigua, un element fonamental en totes les parts del món. Els dispensadors d'aigua peça cable a les ciutats

L'aigua, un element fonamental en totes les parts del món. Els dispensadors d'aigua peça cable a les ciutats

Fonts i dispensadors d'aigua. Notícia 04/04/2013
L'aigua cobreix tres quartes parts del planeta Terra i constitueix prop del 75% del cos humà. Formada per la composició química H2O, és un element indispensable per als éssers vius, un pilar fonamental en la salut de les persones, una font energètica renovable i un important recurs econòmic en indústries com l'agrícola. Moltes societats van néixer al voltant de rius i altres fonts d'aigua potable i encara avui es relacionen de formes diverses amb els recursos hídrics. Per a una empresa com Canaletas que exporta fonts d'aigua i dispensadors d'aigua a més de 50 països dels cinc continents, conèixer la diversitat cultural que envolta l'aigua és una qüestió de gran importància.

L'estudi 'Water, Cultural Diversity and Global Environmental Change' impulsat per la UNESCO se centra en la realitat de l'aigua en diferents zones geogràfiques del planeta. Al Brasil, per exemple, les aigües del riu Dotze determinen la vida cultural, econòmica, social i sanitària del sud-est del país. La indústria i els residus urbans han contaminat el riu, així que l'Agència Nacional de l'Aigua va impulsar fa una dècada una campanya de mobilització social per promoure la gestió local de l'aigua i el desenvolupament sostenible.

La importància dels recursos hidràulics també es manifesta amb força al riu Parapetí de Bolívia. El riu marca la vida a la regió andina. Tal com explica l'informe de la UNESCO, en temporada de pluges el riu rega els camps, plena de peixos la zona i convida a la població a grans celebracions, mentre que a l'altra meitat de l'any arriba la carestia i el riu obliga a els pobles a adaptar la seva forma de vida.

Un cas molt diferent és el de les ciutats modernes, en les que l'aigua, sempre vinculada a la salut i la qualitat de vida, ocupa una part important de l'espai públic, ja sigui a través de dispensadors d'aigua, servei de Bar com piscines i llacs o elements decoratius com fonts d'aigua. Segons l'estudi de la UNESCO, la ubiqüitat dels elements d'aigua potencia la identificació d'una comunitat i la vitalitat de la ciutat.  

Canaletas compta amb una experiència de més de 45 anys en la fabricació de fonts i dispensadors d'aigua instal · lats a tot tipus d'empreses, organitzacions i espais públics.

Sobre Canaletas

Canaletas és una empresa d'origen familiar fundada el 1965, que centra la seva activitat en el disseny i fabricació de tot tipus de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua, juntament amb la comercialització de filtres d'aigua. Disposa de més de 40 models diferents adaptades als requisits del client final, com a fonts d'aigua per a empreses, fàbriques, llar, col · legis ... etc. Amb seu al Prat de Llobregat (Barcelona),la companyia disposa de delegacions a Madrid, Andalusia i País Basc, així com d'una important xarxa de distribuïdors que cobreix tot el territori nacional. Al seu torn, també està present a la Unió Europea i exporta a zones molt diverses.

En  l'actualitat, Canaletas és el fabricant de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua amb més experiència d'Europa i es caracteritza pel seu esperit innovador, tal com demostren les nombroses patents que ha registrat al llarg dels seus més de 40 anys d'història . La companyia està dirigida actualment per la segona generació de la família Morera i destaca per la qualitat dels seus productes, que resisteixen al pas dels anys i ofereixen un "cicle de vida" superior al de la majoria de fonts i refredadors d'aigua del mercat.

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...