Història
 
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Últimes notícies de premsa
 
Cargando
Del 6 de novembre al 9 de novembre Aquatech Amsterdam 2023 va reunir més de 800 expositors i 20.000
Canaletas ha estat seleccionada per l’organització per a facilitar la hidratació dels milers d
Representen un 23% del total d’exportacions del 2021. Canaletas es posiciona com a marca líder en
El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitri
L’entrevista del mes de maig està dedicada a Jordi Morera Queral, Director Gerent de Ca
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sani
L’actual crisi ha fet que moltes empreses hagin desaparegut o hagin sofert una important reducció
 

Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Prensa

Diaris

França i Qatar "beuen" de Canaletas

Prensa
El creixement internacional ha tingut el seu últim capítol escrit a Qatar, un mercat en el qual van entrar en 2007 i que en un curt període de temps s'ha convertit en una de les fonts d'ingressos principals d'exportació de fonts d'aigua de Canaletas. No obstant això, el mercat més gran fora d'Espanya per Canaletas és França, que representa més del 40% del seu negoci internacional. 
 
Expansion
01-03-2010

El 1964 Josep Maria Morera va ser capaç de dissenyar el primer refrigerador d'aigua industrial. Un any més tard, el 1965, Morera va registrar la marca Canaletas per donar cabuda als seus dissenys.Després d'aquest punt, l'empresa estava decidida a millorar les seves fonts d'aigua potable i el 1973 va obrir una sucursal a Madrid.

Els primers anys de l'empresa es resumeixen d'aquesta manera pel fill del fundador i actual director, Josep Morera "fins i tot des del primer moment teníem un departament específic que es dedicava a la investigació i el desenvolupament, perquè volíem millorar els productes que oferim cada any ", diu Morera. Aquestes innovacions han donat lloc a la creació d'un dispensador d'aigua amb gas introduït l'any passat. "Està dissenyat per al mercat europeu central, però esperem que els nostres clients espanyols també mostrin un interès", assegura el director general de Canaletas. L'empresa compta amb més de 60.000 refrigeradors d'aigua, dispensadors i fonts instal·lades a tot Espanya.

Morera calcula que el 70% o el R + D s'utilitza per millorar els seus refredadors d'aigua, mentre que la resta es dedica a la recerca de nous i innovadors productes "intentem oferir dispensadors d'aigua amb noves característiques cada any, però no sempre som capaços de fer-ho", admet el director general de Canaletas. A la seu de la companyia dos empleats es dediquen exclusivament a fer proves constants dels refredadors d'aigua i a assegurar-se que la nova característica funciona a la perfecció.

Fa vuit anys, l'empresa va traslladar les seves oficines principals al Prat De Llobregat, molt a prop del riu de la localitat amb l'aeroport a pocs quilòmetres de distància. En els tres pisos de l'edifici s'hi troben les oficines, un celler d'emmagatzematge, el laboratori d'investigació i una planta de producció, en la qual una màquina alemanya és l'encarregat de donar forma a les fulles d'acer inoxidable. "Aquesta màquina és la joia de la corona", diu Morera emocionat quan prop d'ella.

Atesa la mala situació de l'economia local, Canaletas el 2010 està tractant d'augmentar el percentatge d'exportacions de refredadors d'aigua el 30% respecte l'any passat. Per adaptar-se a la caiguda del mercat espanyol, Canaletas ha posat en marxa un servei de manteniment de refredadors d'aigua per als seus clients "és una bona manera d'augmentar la lleialtat del client, i per adaptar-se a la creixent tendència del mercat cap a l'oferta de manteniment directament per no haver anar a un tercer ", explica Morera.

El creixement internacional ha tingut el seu últim capítol escrit a Qatar, un mercat en el qual van entrar en 2007 i que en un curt període de temps s'ha convertit en una de les fonts d'ingressos principals d'exportació de fonts d'aigua de Canaletas. No obstant això, el mercat més gran fora d'Espanya per Canaletas és França, que representa més del 40% del seu negoci internacional. L'any passat, Canaletas van guanyar el contracte de prestació de refrigeradors d'aigua i fonts d'aigua per a l'Administració francesa. La planta de producció està actualment ocupada en el treball de la fabricació dels productes que s'enviaran a França. Morera ens diu que el contracte no té un valor establert, en canvi, el governament Francès va fent comandes de fonts d'aigua a mesura que son necessàries.

Altres països en els quals opera Canaletas són Finlàndia, Alemanya, Àustria i Dinamarca, així com Portugal, un mercat en què l'empresa catalana ha dissenyat un dispensador d'aigua especial per encaixar la mida més popular d'ampolla d'aigua que es ven al país. Els espais no europeus que Canaletas ha fixat la seva vista a causa de les seves possibilitats són l'Orient Mitjà i el Nord d'Àfrica. Morera assenyala que fonts d'aigua potable de Canaletas, gràcies al seu específic sistema o a la seva refrigeració, poden treballar en els països on les temperatures rutinàriament naveguen per sobre els 40 graus centígrads.
Canaletas
2017-08-01 09:33:13
França i Qatar "beuen" de Canaletas
/-ca/blog/França+i+Qatar+"beuen"+de+Canaletas/ia41
... ...