Història
 
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Últimes notícies de premsa
 
Cargando
El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitri
L’entrevista del mes de maig està dedicada a Jordi Morera Queral, Director Gerent de Ca
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sani
L’actual crisi ha fet que moltes empreses hagin desaparegut o hagin sofert una important reducció
Jordi Morera, sosté que una de les claus del seu èxit és saber créixer escoltant les necessitats
Una de les coses que han fet més mal a les empreses són les notícies falses, normalment escampade
La forma més higiènica i innòcua d’utilitzar fonts d'aigua per beure, reomplir gots o altres re
 

Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Blog de dispensadors i fonts d'aigua
França escull l’Espanyola Canaletas com a proveïdor oficial de fonts d'aigua

França escull l’Espanyola Canaletas com a proveïdor oficial de fonts d'aigua

La companyia guanya el concurs públic estatal i distribuirà els seus productes a hospitals, universitats, centres administratius i altres organismes de l’Administració francesa.
Gràcies a aquesta adjudicació, Canaletas preveu instal•lar més de 2.000 fonts i dispensadors d’aigua a França. 

L’organisme oficial encarregat de la concessió ha valorat aspectes com la situació financera del proveïdor, la seva capacitat logística, la qualitat del producte, el preu o els terminis d’entrega, entre d’altres.

L’empresa espanyola Canaletas proveirà les diferents dependències adscrites a l’Administració francesa amb fonts d’aigua, després d’adjudicar-se, a través del seu distribuïdor local Hexotol, un concurs públic organitzat per la Union des Groupements d’Achats Publics (UGAP),organisme estatal que s’encarrega de gestionar les concessions públiques a França.

Canaletas és una companyia amb seu al Prat de Llobregat (Barcelona) que des de fa més de 40 anys està especialitzada en el disseny i fabricació de tot tipus de fonts, dispensadors i refredadors d’aigua. A l’actualitat és el fabricant de fonts europeu amb més anys d’experiència i des dels seus inicis ha destacat pel seu caràcter innovador, ja que disposa d’un elevat nombre de patents.

En concret, la concessió converteix l’empresa en la marca oficial de fonts per beure aigua, que purifiquen l’aigua de xarxa mitjançant filtres de carbó. Aquests productes es distribuiran entre tot tipus de centres públics francesos, com dependències governamentals, hospitals, universitats, escoles, ajuntaments, residències o guarderies, entre molts altres.  

Guanyar el concurs públic a França permetrà a Canaletas augmentar considerablement la seva xifra de negoci, ja que preveu distribuir més de 2.000 fonts d’aigua per tot el país a curt termini. De moment ja s’han instal•lat en indrets tan significatius com la famosa universitat de La Sorbona a París, en diversos hospitals i en nombrosos parcs de bombers del país.

A l’hora d’escollir els proveïdors oficials per l’Administració Pública, la UGAP ha valorat aspectes com la situació financera de les empreses, la seva capacitat logística, les seves referències, la qualitat del producte, el preu o els terminis d’entrega, entre d’altres. En el procés d’obtenció d’aquesta llicència, Canaletas ha comptat amb la col•laboració d’ Hexotol, un important distribuïdor francès que representa la companyia davant l’Administració del país.

Per aconseguir aquesta adjudicació, el fabricant català s’ha hagut de sotmetre als controls externs més estrictes. Així, després de tres mesos de minucioses anàlisis, el Laboratori Central Oficial d’Electrotècnia, centre homologat per la Unió Europea que s’encarrega d’analitzar equips, ha certificat que les fonts i dispensadors d’aigua de Canaletas acompleixen els estàndards fixats en matèries com l’estabilitat o la protecció del producte, la seguretat de tots els seus components mòbils o els nivells d’electromagnetisme. 

El director general de Canaletas, Jordi Morera, afirma que “aconseguir aquesta concessió és la recompensa pel treball realitzat, ja que hem hagut de fer nombrosos esforços per adaptar-nos a la normativa francesa, una de les més exigents quant al control de la seguretat i la higiene dels aliments. Estic convençut que aquest acord ens permetrà potenciar la nostra presència a França”.

Sobre Canaletas

Canaletas és una empresa d’origen familiar fundada al 1965 i que centra la seva activitat en el disseny i fabricació de tot tipus de fonts, refredadors i dispensadors d’aigua. Amb seu al Prat de Llobregat (Barcelona),la companyia disposa de delegacions a Madrid, Andalusia i País Basc, així com d’una important xarxa de distribuïdors que cobreix tot el territori nacional. Al mateix temps, també està present a la Unió Europea i exporta a zones molt diverses de tot el món.

A l’actualitat, Canaletas és el fabricant de fonts amb més experiència d’Europa i es caracteritza per l’esperit innovador, tal com demostren les nombroses patents que ha registrat al llarg dels seus més de 40 anys d’història. La companyia està dirigida actualment per la segona generació i destaca per la qualitat dels seus productes, que resisteixen el pas dels anys i ofereixen un “cicle de vida” superior al de la majoria de fonts, refredadors i dispensadors del mercat.

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...