Història
 
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Últimes notícies de premsa
 
Cargando
Canaletas tanca l'any 2023 amb un creixement del 20% en facturació i un 30% en exportacions, destac
Del 6 de novembre al 9 de novembre Aquatech Amsterdam 2023 va reunir més de 800 expositors i 20.000
Canaletas ha estat seleccionada per l’organització per a facilitar la hidratació dels milers d
Representen un 23% del total d’exportacions del 2021. Canaletas es posiciona com a marca líder en
El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitri
L’entrevista del mes de maig està dedicada a Jordi Morera Queral, Director Gerent de Ca
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sani
 

Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Blog de dispensadors i fonts d'aigua
Els consumidors nord-americans augmenten la inversió en sistemes de tractament de l'aigua per garantir la seva qualitat a les llars

Els consumidors nord-americans augmenten la inversió en sistemes de tractament de l'aigua per garantir la seva qualitat a les llars

Fonts i dispensadors d'aigua. Notícia 30/06/2013
Un estudi independent realitzat per Applied Research-West revela un augment considerable de la inversió de les llars nord-americans en sistemes de tractament d'aigua per eliminar residus orgànics i contaminants de l'aigua d'aixeta i de dispensadors d'aigua.

Segons les conclusions d'aquest informe que es va fer públic a la convenció de Water Quality Association Aquatech d'Estats Units, un creixent nombre de ciutadans es mostra molt preocupat pels contaminants com el plom o les cloramines que poden existir en l'aigua d'aixeta. En paral · lel, un 20% dels enquestats es considera responsable principal de la qualitat que presenta l'aigua de la seva llar. Per això, la majoria d'usuaris estan disposats a invertir en sistemes de filtració de l'aigua juntament amb dispensadors d'aigua, segons destaca l'estudi.

El fabricant de fonts d'aigua Canaletas, ofereix múltiples possibilitats per garantir la qualitat de l'aigua en l'àmbit domèstic. Les fonts d'aigua per a diferents tipus d'ampolla o els dispensadors d'aigua d'instal · lació connectats a la xarxa pública i proveïts de filtres depuradors figuren entre les opcions més freqüents.

Altres solucions són els filtres d'aigua domèstics que tracten l'aigua de l'aixeta mitjançant osmosi inversa. Segons el model, poden instal · lar sota l'aigüera o sobre el taulell de la cuina. La combinació del filtre d'aigua i el model de dispensador d'aigua sota aigüera ofert per Canaletas,representa una solució molt Pràctica.

Sobre Canaletas

Canaletas és una empresa d'origen familiar fundada el 1965, que centra la seva activitat en el disseny i fabricació de tot tipus de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua, juntament amb la comercialització de filtres d'aigua. Disposa de més de 40 models diferents adaptades als requisits del client final, com a fonts d'aigua per a empreses, fàbriques, llar, col · legis ... etc. Amb seu al Prat de Llobregat (Barcelona),la companyia disposa de delegacions a Madrid, Andalusia i País Basc, així com d'una important xarxa de distribuïdors que cobreix tot el territori nacional. Al seu torn, també està present a la Unió Europea i exporta a zones molt diverses. 

En l'actualitat, Canaletas és el fabricant de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua amb més experiència d'Europa i es caracteritza pel seu esperit innovador, tal com demostren les nombroses patents que ha registrat al llarg dels seus més de 45 anys d'història . La companyia està dirigida actualment per la segona generació de la família Morera i destaca per la qualitat dels seus productes, que resisteixen al pas dels anys i ofereixen un "cicle de vida" superior al de la majoria de fonts i refredadors d'aigua del mercat.

... ...