Història
 
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Últimes notícies de premsa
 
Cargando
Canaletas tanca l'any 2023 amb un creixement del 20% en facturació i un 30% en exportacions, destac
Del 6 de novembre al 9 de novembre Aquatech Amsterdam 2023 va reunir més de 800 expositors i 20.000
Canaletas ha estat seleccionada per l’organització per a facilitar la hidratació dels milers d
Representen un 23% del total d’exportacions del 2021. Canaletas es posiciona com a marca líder en
El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitri
L’entrevista del mes de maig està dedicada a Jordi Morera Queral, Director Gerent de Ca
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sani
 

Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Blog de dispensadors i fonts d'aigua
El mercat de dispensadors d'aigua al Regne Unit arriba als 109 milions de lliures

El mercat de dispensadors d'aigua al Regne Unit arriba als 109 milions de lliures

Fonts i dispensadors d'aigua. Notícia 21/08/2013
El mercat de dispensadors d'aigua al Regne Unit, país líder en nombre de fonts d'aigua instal · lades, va assolir un valor de 109 milions de lliures el 2012. Es tracta d'una xifra inferior a la d'2011 (115 milions) que segons les previsions seguirà disminuint aquest any i el pròxim, però les perspectives de creixement per als dispensadors d'aigua són positives de cara a 2015, quan el mercat creixerà un 0, 6% anual. Aquestes són les previsions de Zenith International per al mercat dels dispensadors d'aigua que van ser presentades en la conferència anual de British Water Cooler Association, entitat que representa el sector des de 1989.

Les bones perspectives al Regne Unit per al mercat dels dispensadors d'aigua coincideixen amb la consolidació de Canaletas al madur mercat britànic. Tenint en compte la gran implantació dels dispensadors d'aigua en aquest país i la competència de preus i prestacions de les solucions d'aigua a cooler existents, l'eficàcia del departament de R + D + I de Canaletas en el desenvolupament de dispensadors d'aigua adequats per aquest mercat ha estat decisiva en aquest enfortiment.

Una altra de les conclusions de Zenith International és la salut de ferro que mantenen les fonts d'aigua amb botellón. Encara que en 2012 les noves fonts d'aigua amb botellón instal representar el 21% del total enfront del 30% de les fonts d'aigua d'instal · lació (POU),que tenen cada vegada una major implantació, els dispensadors d'aigua amb botellón segueixen comptant amb un major volum econòmic. El 2012 aquest va ser de 77 milions per a les dels dispensadors amb botellón en comparació amb els 32 milions dels dispensadors d'instal · lació. Segons les previsions, aquest tendència es consolidarà el 2015.  
  

Sobre Canaletas

Canaletas és una empresa d'origen familiar fundada el 1965, que centra la seva activitat en el disseny i fabricació de tot tipus de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua, juntament amb la comercialització de filtres d'aigua. Disposa de més de 40 models diferents adaptades als requisits del client final, com a fonts d'aigua per a empreses, fàbriques, llar, col · legis ... etc. Amb seu al Prat de Llobregat (Barcelona),la companyia disposa de delegacions a Madrid, Andalusia i País Basc, així com d'una important xarxa de distribuïdors que cobreix tot el territori nacional. Al seu torn, també està present a la Unió Europea i exporta a zones molt diverses. 

En l'actualitat, Canaletas és el fabricant de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua amb més experiència d'Europa i es caracteritza pel seu esperit innovador, tal com demostren les nombroses patents que ha registrat al llarg dels seus més de 45 anys d'història . La companyia està dirigida actualment per la segona generació de la família Morera i destaca per la qualitat dels seus productes, que resisteixen al pas dels anys i ofereixen un "cicle de vida" superior al de la majoria de fonts i refredadors d'aigua del mercat.

... ...