Història
 
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Últimes notícies de premsa
 
Cargando
Canaletas tanca l'any 2023 amb un creixement del 20% en facturació i un 30% en exportacions, destac
Del 6 de novembre al 9 de novembre Aquatech Amsterdam 2023 va reunir més de 800 expositors i 20.000
Canaletas ha estat seleccionada per l’organització per a facilitar la hidratació dels milers d
Representen un 23% del total d’exportacions del 2021. Canaletas es posiciona com a marca líder en
El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitri
L’entrevista del mes de maig està dedicada a Jordi Morera Queral, Director Gerent de Ca
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sani
 

Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Blog de dispensadors i fonts d'aigua
El director general de Canaletas, President de l'Associació empresaris del Prat de Llobregat

El director general de Canaletas, President de l'Associació empresaris del Prat de Llobregat

"El Prat Empresarial" és una Associació creada per un grup d'empresaris del Prat de Llobregat (Barcelona) amb l'objectiu de donar representació a les empreses del municipi.
De la mà d'un grup d'empresaris del Prat de Llobregat s'ha constituït "El Prat Empresarial", entitat que neix amb l'objectiu de representar les empreses ubicades al municipi. Jordi Morera, director general de Canaletas, ha estat elegit president de l'Associació.

El Sr. Jordi Morera, També ocupa càrrecs de responsabilitat en organitzacions relacionades amb les fonts d'aigua com ADEAC(Associació Espanyola de Distribuïdors d'Aigua) de la qual és membre de la junta directiva i tresorer, a Aqua Espanya (Associació Espanyola de Tractament d'Aigua) de la qual és membre del comitè d'aigües per al consum humà o d'associacions de caràcter més generalista com UPM (Unió Patronal Metal · lúrgica),on forma part de la junta de govern.

La iniciativa ha sorgit de la necessitat d'agrupar forces i interessos d'empresaris pertanyents al sector industrial de la ciutat i trobar la cooperació institucional per dinamitzar les empreses i, per tant, l'economia del Prat.

L'objectiu d '"El Prat Empresarial" és formar la unitat entre els empresaris i obtenir notorietat per desenvolupar un conjunt d'activitats orientades a fomentar, coordinar, representar i defensar els interessos generals i comuns de la totalitat de les empreses situades al Prat de Llobregat.

La situació geogràfica del Prat de Llobregat molt a prop de Barcelona, de l'aeroport i del port, afavoreix el desenvolupament de l'activitat industrial, representant el 2% del PIB de la regió de Catalunya (INDESCAT, 2008).

Sobre Canaletas

Canaletas és una empresa d'origen familiar fundada el 1965, que centra la seva activitat en el disseny i fabricació de tot tipus de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua, juntament amb la comercialització de filtres d'aigua. Disposa de més de 40 models diferents adaptades als requisits del client final, com a fonts d'aigua per a empreses, fàbriques, llar, col · legis ... etc. Amb seu al Prat de Llobregat (Barcelona),la companyia disposa de delegacions a Madrid, Andalusia i País Basc, així com d'una important xarxa de distribuïdors que cobreix tot el territori nacional. Al seu torn, també està present a la Unió Europea i exporta a zones molt diverses. 

En l'actualitat, Canaletas és el fabricant de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua amb més experiència d'Europa i es caracteritza pel seu esperit innovador, tal com demostren les nombroses patents que ha registrat al llarg dels seus més de 40 anys d'història . La companyia està dirigida actualment per la segona generació de la família Morera i destaca per la qualitat dels seus productes, que resisteixen al pas dels anys i ofereixen un "cicle de vida" superior al de la majoria de fonts i refredadors d'aigua del mercat.

... ...