Història
 
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Últimes notícies de premsa
 
Cargando
Canaletas tanca l'any 2023 amb un creixement del 20% en facturació i un 30% en exportacions, destac
Del 6 de novembre al 9 de novembre Aquatech Amsterdam 2023 va reunir més de 800 expositors i 20.000
Canaletas ha estat seleccionada per l’organització per a facilitar la hidratació dels milers d
Representen un 23% del total d’exportacions del 2021. Canaletas es posiciona com a marca líder en
El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitri
L’entrevista del mes de maig està dedicada a Jordi Morera Queral, Director Gerent de Ca
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sani
 

Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Blog de dispensadors i fonts d'aigua
Disposar de dispensadors d'aigua a les escoles ajuda a millorar la salut dels nens

Disposar de dispensadors d'aigua a les escoles ajuda a millorar la salut dels nens

Fonts i dispensadors d'aigua. Notícia 09/08/2013
EL Prat de Llobregat, 09 Agost 2013

La disponibilitat de fonts i dispensadors d'aigua als centres d'educació primària i un sistema d'educació que conscienciï els alumnes sobre el seu ús i sobre la importància d'ingerir aigua té un impacte notable en la salut dels nens i a reduir els índexs d'obesitat infantil. Aquesta és la principal conclusió d'un estudi dut a terme per Rebecca Muckelbauer, Experta en Nutrició de la Berlin School of Public Health.

Segons l'Organització Mundial de la Salut, l'obesitat en la població s'ha doblat en els últims trenta anys i, el 2010, prop de 40 milions de nens menors de cinc anys patien sobreprès. Malalties cardiovasculars i de l'aparell locomotor, diabetis i alguns tipus de càncer són els riscos més destacats associats amb un elevat índex de massa corporal que, si ja es dóna en edats primerenques, és més probable que es pateixi en l'edat adulta.

Per això, els experts nutricionals recomanen promoure el consum d'aigua des de la infància, en comptes de refrescos o sucs ensucrats que, presos en excés, s'associen amb una dieta hipercalòrica. L'estudi de la Berlin School of Public Health considera beneficiosa la instal · lació a les escoles de dispensadors i fonts d'aigua que siguin visibles i estiguin disponibles d'una forma senzilla i gratuïta per als alumnes. En paral · lel, recomana que la inculcació d'uns hàbits de vida saludables formi part del pla d'estudis dels centres, amb l'objectiu que es generi a les aules un ambient propici per a l'ús de dispensadors i fonts d'aigua i la ingesta recomanada de prop de dos litres d'aigua al dia. 

Les fonts i dispensadors d'aigua de Canaletes amb instal · lació a la xarxa s'adapten a les necessitats de cada escola i permeten decidir des de l'altura més convenient del dispensador d'aigua fins al cabal d'aigua per poder abastir a més o menys usuaris. Les fonts i dispensadors d'aigua també poden incloure llenabotellas perquè els nens portin l'aigua amb si durant tot el dia. Aquestes diferents facilitats són determinants per promoure una ingesta d'aigua que garanteixi la hidratació saludable dels més petits.  

Sobre Canaletas

Canaletas és una empresa d'origen familiar fundada el 1965, que centra la seva activitat en el disseny i fabricació de tot tipus de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua, juntament amb la comercialització de filtres d'aigua. Disposa de més de 40 models diferents adaptades als requisits del client final, com a fonts d'aigua per a empreses, fàbriques, llar, col · legis ... etc. Amb seu al Prat de Llobregat (Barcelona),la companyia disposa de delegacions a Madrid, Andalusia i País Basc, així com d'una important xarxa de distribuïdors que cobreix tot el territori nacional. Al seu torn, també està present a la Unió Europea i exporta a zones molt diverses. 

En l'actualitat, Canaletas és el fabricant de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua amb més experiència d'Europa i es caracteritza pel seu esperit innovador, tal com demostren les nombroses patents que ha registrat al llarg dels seus més de 45 anys d'història. La companyia està dirigida actualment per la segona generació de la família Morera i destaca per la qualitat dels seus productes, que resisteixen al pas dels anys i ofereixen un "cicle de vida" superior al de la majoria de fonts i refredadors d'aigua del mercat.

... ...