Història
 
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 50 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Últimes notícies de premsa
 
Cargando
"És un petit reconeixement que ha de servir sobretot per animar altres empreses a col·laborar en l
Es tracta de la Sèrie EN, amb un disseny mural totalment encastat, ideal per a espais de pas d
L’empresa fabricant de fonts d’aigua augmenta un 15% la seva facturació el 2017.   L
El Programa Jo Puc és un servei municipal adreçat a persones derivades de Serveis Social
Canaletas ha arribat a un acord amb l’ajuntament de Figueira da Foz, a la costa de Portugal, per a
El repte és trobar la millor solució entre refrigeració, filtració, cost i les condicions de cad
El fabricant de fonts i dispensadors d'aigua llança un nou disseny per poder servir aigua de l'aixe
 

Prensa

Diaris

Canaletas tanca l’exercici amb un increment del 20% en la seva facturació

Prensa
Canaletas ha presentat els resultats del tancament de l’any 2016, exercici en el qual la companyia ha incrementat un 20% la seva facturació en relació al 2015.
 
Economiadehoy.es 22/02/2017

Canaletas, empresa fabricant de fonts d’aigua ubicada a El Prat de Llobregat (Barcelona) ha presentat els resultats del tancament de l’any 2016, exercici en el qual la companyia ha incrementat un 20% la seva facturació en relació al 2015, després de créixer un 14% l’any anterior.

Les exportacions de Canaletas també han crescut un 32% en relació al 2015, després d'augmentar un 22% l'any anterior. “Malgrat que els mercats estrangers segueixen sent fonamentals per a nosaltres –explica Jordi Morera, Director General de Canaletas– durant els darrers mesos hem experimentat una veritable recuperació del mercat a Espanya”. Aproximadament el 70% de les vendes de l'empresa correspon al mercat nacional i un 30% a exportacions.

La companyia atribueix el seu creixement a una millora de l'economia nacional, a la consolidació en mercats estrangers així com per l'entrada a nous països, i a la seva capacitat per a desenvolupar fonts d'aigua que presenten requeriments especials.

“Pel que fa als nous mercats–assenyala Paz Ausín, Export Manager de Canaletas– apart de la consolidació dels nostres productes als Països Àrabs, estem desenvolupant importants projectes a l'Àfrica del nord, mercat en el qual comencem a treballar". L'èxit de Canaletes per establir-se a països d’arreu del món radica en la seva capacitat d'adaptació: "No és el mateix fabricar una font per a una presó de l’Aràbia Saudita, tant per les necessitats pròpies dels usuaris com per les condicions climàtiques de la zona, que per a un col·legi de Finlàndia o Mèxic; fabriquem productes a mida per a cada client, gràcies al nostre departament d'R+D, el qual investiga de manera constant per a satisfer qualsevol necessitat".

Canaletas tanca així per segon any consecutiu d'increments en el total de la facturació, gràcies tant al mercat nacional com a les exportacions. El seu objectiu és continuar amb aquest creixement el 2017. Amb més de 50 anys d'experiència en la fabricació de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua, l'empresa s'ha consolidat com a reconegut fabricant mundial, amb presència en més de 50 països, i amb més de 800 distribuïdors.


http://www.economiadehoy.es/noticia/14671/empresas/canaletas-cierra-el-ejercicio-con-un-aumento-del-20-en-su-facturacion.html
Canaletas
2017-07-25 09:52:41
Canaletas tanca l’exercici amb un increment del 20% en la seva facturació
/-ca/Blog/Canaletas+tanca+l%E2%80%99exercici+amb+un+increment+del+20%25+en+la+seva+facturaci%C3%B3/ia167
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...