Història
 
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Últimes notícies de premsa
 
Cargando
El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitri
L’entrevista del mes de maig està dedicada a Jordi Morera Queral, Director Gerent de Ca
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sani
L’actual crisi ha fet que moltes empreses hagin desaparegut o hagin sofert una important reducció
Jordi Morera, sosté que una de les claus del seu èxit és saber créixer escoltant les necessitats
Una de les coses que han fet més mal a les empreses són les notícies falses, normalment escampade
La forma més higiènica i innòcua d’utilitzar fonts d'aigua per beure, reomplir gots o altres re
 

Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Blog de dispensadors i fonts d'aigua
Canaletas modernitza la seva imatge corporativa i renova el seu logotip

Canaletas modernitza la seva imatge corporativa i renova el seu logotip

La nova imatge transmet una major modernitat, mantenint el caràcter d'empresa amb àmplia experiència en el sector.
Consolidar el lideratge assolit en el mercat nacional i enfortir la seva expansió internacional. Aquests són els motius que han impulsat aCanaletas, companyia catalana que des de fa més de 45 anys dissenya i fabrica fonts, dispensadors i refredadors d'aigua, a modernitzar la seva imatge de marca. Amb un nou logotip més àgil i actual, la companyia ha modificat el seu material corporatiu mantenint de forma paral · lela el caràcter d'empresa consolidada que ja venia transmetent amb la seva imatge. 

Canaletas compta amb més de 45 anys d'experiència en la fabricació de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua i comercialització de filtres d'aigua, exportant els seus productes des de fa més de dues dècades. L'any 2008 el 90% de la producció es destinava al mercat nacional i el 10% restant a l'internacional. En l'actualitat l'empresa ven a mercats exteriors el 40% de la producció i les seves fonts es troben instal · lades en països dels cinc continents. 

Al llarg de tots aquests anys, la imatge de Canaletas ha aconseguit reconeixement tant al mercat nacional com fora de les nostres fronteres.“Hem volgut donar un toc de modernitat a la nostra imatge de marca-assenyalen els responsables de Canaletas-sense perdre els valors de consolidació i experiència que la nostra imatge ja transmetia”.Després d'un estudi minuciós de les diferents alternatives i després de comprovar el grau de consolidació que el logotip original ha aconseguit, l'empresa ha optat per adaptar-se a les tendències que marca el mercat però mantenint un alt grau de continuïtat amb la imatge anterior.Sobre Canaletas

Canaletas és una empresa d'origen familiar fundada el 1965, que centra la seva activitat en el disseny i fabricació de tot tipus de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua, juntament amb la comercialització de filtres d'aigua. Disposa de més de 40 models diferents adaptades als requisits del client final, com a fonts d'aigua per a empreses, fàbriques, llar, col · legis ... etc. Amb seu al Prat de Llobregat (Barcelona),la companyia disposa de delegacions a Madrid, Andalusia i País Basc, així com d'una important xarxa de distribuïdors que cobreix tot el territori nacional. Al seu torn, també està present a la Unió Europea i exporta a zones molt diverses. 

En l'actualitat, Canaletas és el fabricant de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua amb més experiència d'Europa i es caracteritza pel seu esperit innovador, tal com demostren les nombroses patents que ha registrat al llarg dels seus més de 40 anys d'història. La companyia està dirigida actualment per la segona generació de la família Morera i destaca per la qualitat dels seus productes, que resisteixen al pas dels anys i ofereixen un "cicle de vida" superior al de la majoria de fonts i refredadors d'aigua del mercat.

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...