Història
 
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 50 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Últimes notícies de premsa
 
Cargando
"És un petit reconeixement que ha de servir sobretot per animar altres empreses a col·laborar en l
Es tracta de la Sèrie EN, amb un disseny mural totalment encastat, ideal per a espais de pas d
L’empresa fabricant de fonts d’aigua augmenta un 15% la seva facturació el 2017.   L
El Programa Jo Puc és un servei municipal adreçat a persones derivades de Serveis Social
Canaletas ha arribat a un acord amb l’ajuntament de Figueira da Foz, a la costa de Portugal, per a
El repte és trobar la millor solució entre refrigeració, filtració, cost i les condicions de cad
El fabricant de fonts i dispensadors d'aigua llança un nou disseny per poder servir aigua de l'aixe
 

Prensa

Diaris

Canaletas creix més d’un 12% per tercer any consecutiu

Prensa
L’empresa fabricant de fonts d’aigua augmenta un 15% la seva facturació el 2017.  
Les exportacions representen prop del 30% de la facturació de l’empresa, orientada principalment cap a Europa, Nord d’Àfrica i països del Golf Pèrsic.
 
La companyia fabricant de fonts i dispensadors d’aigua Canaletas ha tancat el 2017 amb un augment del 15% en la seva facturació. Amb l’exercici passat, l’empresa suma ja tres anys seguits de creixement significatiu, essent del 20% el 2016 i del 14% el 2015. 

Canaletas s’ha posicionat, en els seus més de 50 anys en el mercat, com un dels referents europeus en la fabricació de fonts d’aigua. Tal com afirma Jordi Morera, Director General de la companyia, “les vendes de Canaletas s’han mantingut durant les etapes més dures de la crisi econòmica i ara tornen a créixer”. Un 70% de les vendes de Canaletas són a Espanya i el 30% restant corresponen a exportacions.  

“El gran creixement en moltes zones del món està representant una major preocupació per apropar l’aigua al consumidor, la qual cosa potencia l’ús de fonts d’aigua i la nostra introducció en països que fins ara no podíem tenir en compte”, comenta Paz Ausin, Directora d’Exportació de Canaletas.

Adaptar-se a les necessitats de cada mercat i llençar nous productes cada any gràcies a una important inversió en R+D permet a Canaletas ser molt flexible en la seva producció. La creació de models amb característiques tècniques que compleixen requisits molt diversos a demanda del client és un dels pilars del creixement de l’empresa.

Sobre Canaletas
Canaletas, companyia d’origen familiar fundada el 1965, és pionera en el disseny i fabricació de tot tipus de fonts i dispensadors d’aigua.
 
La companyia compta amb delegacions pròpies a Barcelona i Madrid. A més a més, cobreix tota Espanya gràcies a la seva xarxa de distribuïdors. Ofereix un Servei Tècnic propi per a un correcte manteniment de les fonts d’aigua conforme als estàndards establerts per les associacions del sector.
 
Les exportacions representen prop del 30% de la facturació de l’empresa, orientades principalment cap a Europa, Nord d’Àfrica i països del Golf Pèrsic.
 
Canaletas és la primera empresa europea a certificar el sistema d’higienització de les seves fonts i dispensadors d’aigua i el compliment de la norma UNE 149101 sobre qualitat de l’aigua.

http://www.elprataldia.com/2018/02/canaletas-crece-mas-de-un-12-por-tercer.html
Canaletas
2018-02-27 16:12:02
Canaletas creix més d’un 12% per tercer any consecutiu
/-ca/Blog/Canaletas+creix+m%C3%A9s+d%E2%80%99un+12%25+per+tercer+any+consecutiu/ia171
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...