Història
 
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Últimes notícies de premsa
 
Cargando
Canaletas tanca l'any 2023 amb un creixement del 20% en facturació i un 30% en exportacions, destac
Del 6 de novembre al 9 de novembre Aquatech Amsterdam 2023 va reunir més de 800 expositors i 20.000
Canaletas ha estat seleccionada per l’organització per a facilitar la hidratació dels milers d
Representen un 23% del total d’exportacions del 2021. Canaletas es posiciona com a marca líder en
El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitri
L’entrevista del mes de maig està dedicada a Jordi Morera Queral, Director Gerent de Ca
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sani
 

Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Blog de dispensadors i fonts d'aigua
Canaletas col.labora a la lluita contra l’Alzheimer

Canaletas col.labora a la lluita contra l’Alzheimer

L'empresa fabricant de fonts i refredadors d'aigua ha arribat a un acord de cooperació amb la "Fundació ACE. Institut Català de Neurociències Aplicades" per donar suport a la investigació contra les malalties neurodegeneratives. 
L'assistència i investigació són els pilars de la fundació ACE, que centra la seva activitat en l'àmbit de l'envelliment, el deteriorament cognitiu i la demència.

Més de 600.000 persones pateixen algun tipus de demència a Espanya; la Malaltia d' Alzheimer representa un 60% d'aquesta xifra. Són dades que demostren la rellevància creixent de les malalties neurodegeneratives en el camp de la salut. Davant d'aquest panorama, un dels pilars per canviar el context passa per invertir esforços en investigar tècniques que combatin questes malalties.

Algunes empreses s'han sumat a aquesta causa. Canaletas, companyia que centra la seva activitat en el disseny i fabricació de tot tipus de fonts, refredadors i dispensadors d'aigua, és una d'aquestes. L'empresa acorda col•laborar amb ‘Fundació ACE. Institut Català de Neurociències Aplicades' per donar suport a la investigació en el camp de les malalties neurodegeneratives. La fundació privada ACE, declarada ‘fundació benèfica de tipus assistencial' i registrada per la Generalitat de Catalunya el 1995, centra la seva activitat en l'assistència a persones amb malalties neurodegeneratives i en la investigació d'aquestes patologies.

Mitjançant aquest acord, que té vigència durant un any amb possibilitat de renovació, Canaletas subvencionarà algunes activitats de la fundació, en la qual l'any 2007 van ser atesos prop de 4.000 pacients, 500 més que l'any anterior. L'Alzheimer és la malaltia més estesa entre els pacients amb malalties neurodegeneratives, representant un 59% d'aquest tipus de malalties. La fundació ACE participa en diferents projectes destinats a investigar en aquest camp, a més de realitzar assaigs clínics farmacològics, patrocinar estudis de contingut i objectius socials o activitats docents i de divulgació.

Canaletas, tal com sosté el director general de la companyia, Jordi Morera, "és una empresa conscienciada d'aquesta realitat social" i per això contribueix "mitjançant l'acord assolit amb ACE a buscar una solució”.

Canaletas és una companyia amb seu al Prat de Llobregat (Barcelona) que des de fa més de 40 anys dissenya i fabrica tot tipus de fonts, refredadors i dispensadors d'aigua. Des de la seva fundació, la firma s'ha caracteritzat pel seu caràcter innovador i aquesta aposta ha permès a Canaletas desenvolupar projectes de rellevància. Fa pocs anys, per exemple, l'entitat va optar per implantar el programa informàtic ERP, amb el qual ha guanyat flexibilitat i ha pogut perfeccionar el servei d'entregues.

 
Sobre Canaletas

Canaletas és una empresa d'origen familiar fundada al 1965 i que centra la seva activitat en el disseny i fabricació de tot tipus de fonts, refredadors i dispensadors d'aigua. Amb seu al Prat de Llobregat (Barcelona),la companyia disposa de delegacions a Madrid, Andalusia i País Basc, així com d'una important xarxa de distribuïdors que cobreix tot el territori nacional. Al mateix temps, també està present a la Unió Europea i exporta a zones molt diverses de tot el món. 

A l'actualitat, Canaletas és el fabricant de fonts amb més experiència d'Europa i es caracteritza per l'esperit innovador, tal com demostren les nombroses patents que ha registrat al llarg dels seus més de 40 anys d'història. La companyia està dirigida actualment per la segona generació i destaca per la qualitat dels seus productes, que resisteixen el pas dels anys i ofereixen un "cicle de vida" superior al de la majoria de fonts, refredadors i dispensadors del mercat.

... ...